FF Sorgu Odası-Hafta 66-Sorgudaki İsim: Thequeer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa evet konuk olmak isteyen olursa konuk ederiz cnm :A

Kısa süreceği iyiymiş bakalım ama sana belli olmaz çöplüklerin içinde kaybolabilirsin yine :F
1845636_620x410.jpg
Yok kısa sürecek uzun olsa haber vermezdim uzun süreli kayboluşlarım bir anda gelişiyor habersiz gidiyorum çünkü :A bu sefer planlı :A :A

Yok kısa sürecek uzun olsa haber vermezdim uzun süreli kayboluşlarım bir anda gelişiyor habersiz gidiyorum çünkü :A bu sefer planlı :A :A
Aaa asıl uzun gidişler haber verilmeli milleti merakta bırakmayı seviyorsun sanırım :A

Ba k @destere Son baharda görüşürüz diyip gidiyor :A :A :A

Aaa asıl uzun gidişler haber verilmeli milleti merakta bırakmayı seviyorsun sanırım :A

Ba k @destere Son baharda görüşürüz diyip gidiyor :A :A :A
Planlı olsa haber veririm de bir anda gelişiyor uzun gidişlerim o yüzden haber veremeden kaybolmuş oluyorum :A :A

Bizim değerimizi bilmeleri lazım ayoll :A :F
Aaa biliyorlardır elbet cnm :F Bilmeselerde karşılıksız yapıyor oluyoruz işte dışarıdan bakılınca kerizlik olarak görünsede içeriden bakılınca vefakarlık :A :A :A

Aaa biliyorlardır elbet cnm :F Bilmeselerde karşılıksız yapıyor oluyoruz işte dışarıdan bakılınca kerizlik olarak görünsede içeriden bakılınca vefakarlık :A :A :A
Aslında biz de işimize geleni yapıyoruz kerizlik değil çakallık oluyor biraz :A :A

Konuşuyoruz mesaj yazıyoruz işte :A :A
sokakın soruları korkunç gibi cidden ama iyi ki soruyor :A Hak etmişti çiko :A

Ben 60.haftada katılmak istiyordum :(
Hhaha Aaa sayı olarak bakmıyorum ben ona hatta sayı için birini kullanma olayı bana ters bile geliyor keyif almak için konusuyoruz burada eğlenmek zaten başlı başlına kar aslında
:A :A :A @eskici

Aaa @sokak sanati sorularına ben güzel güzel cevaplayınca ben panik olmadım için siz panik olmuştunuz kendi kendinize :A :A :A Seni sıraya aldım zaten bu Pazar konuk olursan @Harunnn60 :A :A :A

Hhaha Aaa sayı olarak bakmıyorum ben ona hatta sayı için birini kullanma olayı bana ters bile geliyor keyif almak için konusuyoruz burada eğlenmek zaten başlı başlına kar aslında
:A :A :A @eskici

Aaa @sokak sanati sorularına ben güzel güzel cevaplayınca ben panik olmadım için siz panik olmuştunuz kendi kendinize :A :A :A Seni sıraya aldım zaten bu Pazar konuk olursan @Harunnn60 :A :A :A
Çok güzel özetlemişsin olayı :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...