Bende ondan korkuyorum. Harun'a sorum çok yok.
Sen istersen söylemen yeter Hem istediğin gibi at oynatırsın sana kimsede kızamaz kızma hakkı sorgu do asındakınde oluyorBende ondan korkuyorum. Harun'a sorum çok yok.
Sen istersen söylemen yeter Hem istediğin gibi at oynatırsın sana kimsede kızamaz kızma hakkı sorgu do asındakınde oluyor
Aşkım öncelikle odaya aldığın İçin teşekkür ederim. Bu ay içinde tekrar aktif olmayı düşünüyordum ama hem iş hem okul hem gezmeler beni o kadar yoruyor ki gerçekten bir türlü istediğim o aktifliğe dönemedim. Ama hergün foruma mutlaka birkaç kez giriyorum, bildirimlere çok bakamasam da buralardayım. Sanırım 14 Nisa’ndan sonra eski aktifliğime dönerim.Adet olarak önce hakkımda olan düşüncelerini alayım @Thequeer ve Forumda eskisi gibi ne zaman aktif görecez seni acaba 2017 çıkış yapan üyesi seçilmek rehavete mi soktu seni Şaka bir yana özledik
Ben ne yaptım acaba sana sokak bey
Ben hakedene hakkını veririm her zamanGenel olarak kıl oluyorum sana. Haksızlık yapan adi bi insansın
Ben hakedene hakkını veririm her zaman
Hepsi hakediyor kardeşim söylediklerimiDün bile Turabi'ye bi övgü söylemedin sen haksızlık yapan birisin.s.s
Az önce de Damla'yi haksız yere suçladın
Hepsi hakediyor kardeşim söylediklerimi
Haftaya sorgu odasına geliyormusun @eskici bak @sokak sanati tek başına sayfacalarca soru sözü veriyorDün bile Turabi'ye bi övgü söylemedin sen haksızlık yapan birisin.s.s
Az önce de Damla'yi haksız yere suçladın
Aşkım öncelikle odaya aldığın İçin teşekkür ederim. Bu ay içinde tekrar aktif olmayı düşünüyordum ama hem iş hem okul hem gezmeler beni o kadar yoruyor ki gerçekten bir türlü istediğim o aktifliğe dönemedim. Ama hergün foruma mutlaka birkaç kez giriyorum, bildirimlere çok bakamasam da buralardayım. Sanırım 14 Nisa’ndan sonra eski aktifliğime dönerim.
Forumun olmazsa olmazı, her konuya enerjisiyle renk getiren forumun tek kadın üyesi ve prensesi;
Sen bence tam bir safsın, o kadar safsın ki gerçekten böylesini hiç tanımamıştım. Evet çok iyi niyetlisin eğlencelisin tatlışsın ama çok safsın be aşkım neyseki seni burada yılanlara karşı koruyan gerçek dostların var, bende elimden geldiğince kendimce birşeyler yapmaya çalıştım senin için umarım yapılan haksızlıkların bir nebze de olsa hesabını sorabilmişimdir.
Herkesin sorularını uzun uzun cevaplamak istiyorum ama şuan dışarıdayım o yüzden çıkmak zorundayım ama yarın ve 1 hafta içinde olağanca girip cevaplamaya çalışıcam hepsini. @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @S.G.AT @Ahmed ve soru soran herkes
Teklif gelirse düşünürüm ama bu aralar olmaz zaten birkaç hafta sonra olabilir yakında kaybolucamHaftaya sorgu odasına geliyormusun @eskici bak @sokak sanati tek başına sayfacalarca soru sözü veriyor
Aaa bir devamlılık getiremediniz ayoll kaybolmadan olmuyor muTeklif gelirse düşünürüm ama bu aralar olmaz zaten birkaç hafta sonra olabilir yakında kaybolucam
Bu sefer kısa sürecek merak etme gelince konuk oluruz da neden sana diyorum programı sen mi devraldınAaa bir devamlılık getiremediniz ayoll kaybolmadan olmuyor mu
İstersen konuk olmak özelden demen yeter
Aaa evet konuk olmak isteyen olursa konuk ederiz cnmBu sefer kısa sürecek merak etme gelince konuk oluruz da neden sana diyorum programı sen mi devraldın