Brn boşuna mı isyan ediyorum sanki.Aaa sizin işiniz zor ozaman vlla Türkiyede olmanın avantajını hissettim sayende@destere
Brn boşuna mı isyan ediyorum sanki.Aaa sizin işiniz zor ozaman vlla Türkiyede olmanın avantajını hissettim sayende@destere
Belleğe depolayıp sana kargo etmek lazımBrn boşuna mı isyan ediyorum sanki.![]()
Aaa sizin işiniz zor ozaman vlla Türkiyede olmanın avantajını hissettim sayende@destere
Sen özgür memleket kısmını çok yanlış anlamışsın o zaman. Suç seninbirde özgür memleket diyorlar haltetmişler 404 error hatası veren memleketten kimseye hayır gelmezen iyisi kendi yurdumuzda izdivaç yapalım hogatha ne varsa bizim yurdumuzda var birde gevurların 404 erroruylamı uğraşacağız
![]()
Sizin paranız iyice değersizleşti. Bizin 3-5'imiz sizde milyarlar ediyor. Sen gönder zaten beleşe almış gibi oluyorum.Belleğe depolayıp sana kargo etmek lazımEuromu Dolar mı ödemesini yaparsın
![]()
![]()
![]()
birde özgür memleket diyorlar haltetmişler 404 error hatası veren memleketten kimseye hayır gelmezen iyisi kendi yurdumuzda izdivaç yapalım hogatha ne varsa bizim yurdumuzda var birde gevurların 404 erroruylamı uğraşacağız
![]()
Aaa bu konuda haklı gibi @destereSen özgür memleket kısmını çok yanlış anlamışsın o zaman. Suç senin![]()