Brn boşuna mı isyan ediyorum sanki.Aaa sizin işiniz zor ozaman vlla Türkiyede olmanın avantajını hissettim sayende @destere
Brn boşuna mı isyan ediyorum sanki.Aaa sizin işiniz zor ozaman vlla Türkiyede olmanın avantajını hissettim sayende @destere
Belleğe depolayıp sana kargo etmek lazım Euromu Dolar mı ödemesini yaparsınBrn boşuna mı isyan ediyorum sanki.
Aaa sizin işiniz zor ozaman vlla Türkiyede olmanın avantajını hissettim sayende @destere
Sen özgür memleket kısmını çok yanlış anlamışsın o zaman. Suç seninbirde özgür memleket diyorlar haltetmişler 404 error hatası veren memleketten kimseye hayır gelmez en iyisi kendi yurdumuzda izdivaç yapalım hogatha ne varsa bizim yurdumuzda var birde gevurların 404 erroruylamı uğraşacağız
Sizin paranız iyice değersizleşti. Bizin 3-5'imiz sizde milyarlar ediyor. Sen gönder zaten beleşe almış gibi oluyorum.Belleğe depolayıp sana kargo etmek lazım Euromu Dolar mı ödemesini yaparsın
birde özgür memleket diyorlar haltetmişler 404 error hatası veren memleketten kimseye hayır gelmez en iyisi kendi yurdumuzda izdivaç yapalım hogatha ne varsa bizim yurdumuzda var birde gevurların 404 erroruylamı uğraşacağız
Aaa bu konuda haklı gibi @destere Yaabancı ülkede yabancı dizi izleyememek tuhaf geliyor bana ayollSen özgür memleket kısmını çok yanlış anlamışsın o zaman. Suç senin