NOW Kadın - Dizi Yorumları

Beklediğim fragman değil ama iyi fragman.:X

Çok iyi 11 bile gelebilir yarın (maç olduğundan bugünyoksa 12 13 gelirdi) :kissingheart:

Kadına şiddete hayır mı yoksa insana şiddete hayır mı?

Arif haklı Arif'e "ağır tahrik" indirimi yapılsın :A

Şirin'in dövecegi belliydi. Ceyda hakkından gelir bu karının. Bahar çok zayıf.:(

Şirin'in dövecegi belliydi. Ceyda hakkından gelir bu karının. Bahar çok zayıf.:(
bunun orjinal dizisini izlemiştim harikaydı burdada özge başrolde onun hatrına ilk bölümüne bakmıştım harikaydı bir kaç sahnesinde abartı vardı onun haricinde pek bir kusur bulamamıştım yalnız orjinalini daha önce tükettiğim için devam edememiştim yerlisine :)

bunun orjinal dizisini izlemiştim harikaydı burdada özge başrolde onun hatrına ilk bölümüne bakmıştım harikaydı bir kaç sahnesinde abartı vardı onun haricinde pek bir kusur bulamamıştım yalnız orjinalini daha önce tükettiğim için devam edememiştim yerlisine :)

Orijinalinin sonunu bende biliyorum ama gidişat değişti. Bahar'ın olay aynı devam ama Sarp yaşıyor bizde.:A

Orijinalinin sonunu bende biliyorum ama gidişat değişti. Bahar'ın olay aynı devam ama Sarp yaşıyor bizde.:A
gidişat değişir tabi:) orjinali 50 dakika 13 bölümdü bunu ise her bölüm 2 saat ve gittikleri yere kadar uzatacaklar yani gidişat değişti derken bozdular demek istiyorsun ama bir türlü diyemiyorsun :)