Harika hitapNeyse beyefendi diyeyim ozaman
bir hitap şart çünkü, nickinde kısaltılacak cinsden değilkiForum desem olmuyor
![]()
Harika hitapNeyse beyefendi diyeyim ozaman
bir hitap şart çünkü, nickinde kısaltılacak cinsden değilkiForum desem olmuyor
![]()
Haha tamam, bundan sonra öyle hitap edecem ozaman.Harika hitap![]()
Güzel bölüm olacak.Burcu yine döktürüyor.
Umarım reytingler toparlanır.
![]()
Harika bir fragman2. Bölüm Fragmanı - 2:
Muhteşem olmuş.
@Dosi @xemrexxx @Forumdash @MEnes @vadikızı @serhatt @mesmeso61
Ohaa noluyoruz be daha 2. bölüm Aziz vuruluyor falan. Fragman fena.2. Bölüm Fragmanı - 2:
Muhteşem olmuş.
2. bölümde bol aksiyon varOhaa noluyoruz be daha 2. bölüm Aziz vuruluyor falan. Fragman fena.
BOMBA BOMBA2. Bölüm Fragmanı - 2:
Muhteşem olmuş.
Benim teori tutacak bence. Gidişat onu gösteriyor. Eğer Aziz gerçekten vurulursa demektir ki onun da üstünde birisi var. Umarım onu da görebiliriz.2. Bölüm Fragmanı - 2:
Muhteşem olmuş.
İlk bölümden daha iyi ve hareketliydi. İlk bölümdeki twistleri önceden bildiğim için şaşırmamıştım ama Aziz'in Ozan'ın babası çıkması bana da sürpriz oldu. Bahar-Hayati-Ozan sahneleri diziyi yukarı taşıyor kesinlikle daha sık bir arada olmaları lazım. Aziz'in ölmeyeceği belliydi o yüzden şaşırmadım.
Genel olarak diziyle ciddi bir sıkıntım yok ama polis ve Bahar'ın arkadaşı bana çok gereksiz geliyor. Bir de senarist İçerde'den alışkın olduğu o ters köşe sevdasından vazgeçse çok daha iyi olacak. Neyse bekliyoruz yeni bölümü.![]()
Tekrarlar iyi gitmedi ama bölümün temposu gelecek hafta reytinglere katkıda bulunur belki.Harika bir bölümdü. Heyecan hiç dinmedi. Ozan'ın Aziz'in oğlu olması iyi. Bahar'a yardım ederken babası oğluna zarar vermez herhalde.
Selçuk'muydu ne onun kaçmasına sevindim.
Öz inlemede harika. Çok tatlı bir sahneymiş.
Şimdilik reklamsız gittiği için su içmeye bile gidemiyorum aksiyonu bol olduğu için![]()
Tekrarına sadece 1 kere denk geldim. Demekki çok geç vakitte yayınladılar. Daha erken saatler olmalıTekrarlar iyi gitmedi ama bölümün temposu gelecek hafta reytinglere katkıda bulunur belki.![]()
Hafta sonu sabah akşam 5 tane tekrar yayınladılar demek ki zamanlamayı kötü yapmışsın.Tekrarına sadece 1 kere denk geldim. Demekki çok geç vakitte yayınladılar. Daha erken saatler olmalı