ATV 8. Gün - Dizi Yorumları

Bu diziye gerçekten yazık olacak. Konu öyle ahım şahım bir şey değil. Normal bir konusu var ancak oyunculuklar çok güzel. Burcu bıraktığı yerden devam ediyor. Buğra hafif romantik komediye kayan imajını tekrardan sert adam ile geri döndü. Musa Uzunlar kalitesini yine konuşturuyor. Ceyda Düvenci ve Cem Davran kendini özlettirmişti.

Hayati gerçekten Bahar'ın babası mı emin değilim. Yazılımı sabote edenin Aziz olduğu belliydi zaten. Ahmet'te büyük ihtimalle bu işin içinde. Ozan ve Hayati onların içindeki iyiler olma ihtimali yüksek. Hatta biraz daha uçuyorum Ozan ve Bahar kardeş bile olabilir. Eğer dizinin ömrü uzun olursa çok ilginç olaylar izleyebiliriz.

Erken başlamış dizi. 20.30'da açtım.
Şehnaz'ın parmak izini o şekilde alması çok akıllıca. Bakalım işe yarayacakmı.

Diziyi sanırım son kez canlı izleyişim oldu. Haftaya Puhutv'den izlerim. Dizinin twistleri beni pek şaşirtmiyor. O yuzden internetten izlemek daha iyi olur.

İlk bölümden daha iyi ve hareketliydi. İlk bölümdeki twistleri önceden bildiğim için şaşırmamıştım ama Aziz'in Ozan'ın babası çıkması bana da sürpriz oldu. Bahar-Hayati-Ozan sahneleri diziyi yukarı taşıyor kesinlikle daha sık bir arada olmaları lazım. Aziz'in ölmeyeceği belliydi o yüzden şaşırmadım.

Genel olarak diziyle ciddi bir sıkıntım yok ama polis ve Bahar'ın arkadaşı bana çok gereksiz geliyor. Bir de senarist İçerde'den alışkın olduğu o ters köşe sevdasından vazgeçse çok daha iyi olacak. Neyse bekliyoruz yeni bölümü. :Z

Harika bir bölümdü. Heyecan hiç dinmedi. Ozan'ın Aziz'in oğlu olması iyi. Bahar'a yardım ederken babası oğluna zarar vermez herhalde.
Selçuk'muydu ne onun kaçmasına sevindim.
Öz inlemede harika. Çok tatlı bir sahneymiş.
Şimdilik reklamsız gittiği için su içmeye bile gidemiyorum aksiyonu bol olduğu için :F
İlk bölümden daha iyi ve hareketliydi. İlk bölümdeki twistleri önceden bildiğim için şaşırmamıştım ama Aziz'in Ozan'ın babası çıkması bana da sürpriz oldu. Bahar-Hayati-Ozan sahneleri diziyi yukarı taşıyor kesinlikle daha sık bir arada olmaları lazım. Aziz'in ölmeyeceği belliydi o yüzden şaşırmadım.

Genel olarak diziyle ciddi bir sıkıntım yok ama polis ve Bahar'ın arkadaşı bana çok gereksiz geliyor. Bir de senarist İçerde'den alışkın olduğu o ters köşe sevdasından vazgeçse çok daha iyi olacak. Neyse bekliyoruz yeni bölümü. :Z

Şimdi netten başlıyorum buna, Yasak Elma'm bitti :bhr:

Bu dizi ilk bölüm çok iyi değildi umarım toplamıştır.. :innocent: Burcu ve Buğra için onları çok severim çünkü. @vadikızı cok iyi bilir :kissingheart:

Harika bir bölümdü. Heyecan hiç dinmedi. Ozan'ın Aziz'in oğlu olması iyi. Bahar'a yardım ederken babası oğluna zarar vermez herhalde.
Selçuk'muydu ne onun kaçmasına sevindim.
Öz inlemede harika. Çok tatlı bir sahneymiş.
Şimdilik reklamsız gittiği için su içmeye bile gidemiyorum aksiyonu bol olduğu için :F
Tekrarlar iyi gitmedi ama bölümün temposu gelecek hafta reytinglere katkıda bulunur belki. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy