Fav10 Sorgu Odası'nda yeni hafta!
Odada bu haftanın ismi @ThequeerKendisine 1 hafta boyunca bu konudan sorular sorabilirsiniz.
Hahaha Aaa 1 hafta var gelir elbet sorun kalsın burada cnm yada bedduanbu gürcüstanlı vatandaş forumda yokki neyi soralımki bunu kalaylasam şimdi ruhu duymaz
neyse sorayım yinede, beni seviyormusun baldız? allah seni bildiği gibi yapsın baldız, gürcistanlı şarkıcı üç kızkardeşi benimle tanıştırırmısın baldız
yok ses seda boşuna sorduk işte
Şuan suç işlemiş katil gibi sorgudan kaçıyor @Thequeer yakalayın ayoll
Şuan suç işlemiş katil gibi sorgudan kaçıyor @Thequeer yakalayın ayoll
2014 de 1 defa girmişsin sanırım sorgu odasına haftaya seni alalım @Harunnn60 hem mesaj yazmış olursun
Aaa yok yarışmalar gibi burdan da emekli oldum sunuculuğa telfi ettimSeni mi alsak acaba sorgu odasına. Benim sorularımı özlemiş olabilirsin
Aaa yok yarışmalar gibi burdan da emekli oldum sunuculuğa telfi ettim
Ama 2015 de en son katlmışsın sende gelebilirsin
Aaa 500 lük sorularını bile sabırla iyi niyetimle cevapladım ayoll Ben zaten sana kızmamEn son üstüme atlayacaktin sorularım yüzünden diye hatırlıyorum
Aaa 500 lük sorularını bile sabırla iyi niyetimle cevapladım ayoll Ben zaten sana kızmam
Herkes benim gibi olmaz birisi boğazını sıkabilirDiğer kışkırtıcı sorgularım nasıldı. Aslında ondan herkese yapmak istiyorum. En son @Harunnn60 yeter diye bağırıyordu. Ben ürktüm sorularından diyordu