AAA olmaz o zaman be benim boyum 1.95
AAA olmaz o zaman be benim boyum 1.95
Deve ile cüce olursunuz ayollAAA olmaz o zaman be benim boyum 1.95
daha çok beklersin tatlımAdı Zehra totalde yeniden 4 üstüne çıkmış bence iyi bölümlerle daha da yükselir.
haftaya sırlar ortaya çıkıyor bea artacak 5 gelir artıkdaha çok beklersin tatlım
HADİ İNŞ.haftaya sırlar ortaya çıkıyor bea artacak 5 gelir artık
Tövbe bismillah ne Turabisi 😱😱😱
Aaa karakterin soy adından diyorsun ben de bir akrabalık olabilir sandım korktum @xemrexxxTurabi zirvede işte. Fazilet'inde soy ismi Çamkıran Turabi'ninde
Fragmanın cuma akşamı verildiğini ve bazı izleyicilerin yayınlanacağından haberi bile olmadığını düşünürsek gayet iyi gitmiş. Neyse o dizinin patlayışını görmek için sabırsızlanıyorum.Gülizar çökmüş, kanalı bu oranlarla devam ettirecek hali yoktu herhalde. İnsanlık Suçu 8 reyting almaya geliyor.
Mehmed'in tekrarları iyi gidiyor.
Boyunun ölçüsünü alıp gitti, D'ye faydası olmayanlar final yapmayı hak ediyordur. Tartışmaya kapalı.Fragmanın cuma akşamı verildiğini ve bazı izleyicilerin yayınlanacağından haberi bile olmadığını düşünürsek gayet iyi gitmiş. Neyse o dizinin patlayışını görmek için sabırsızlanıyorum.
Koskoca Doğan Medya Grubu'yla çökertti be ne diyorsun sen. En büyük golü atıp da gitti.Boyunun ölçüsünü alıp gitti, D'ye faydası olmayanlar final yapmayı hak ediyordur. Tartışmaya kapalı.