Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

41. Bölümü gören dizime 41 kere maşallah diyorum, buraya kadar gümbür gümbür geldi, fragmanın sonundan da anlaşılacağı üzere daha bi gümbür gümbür devam edecek kocaman tebrikler. :Z:oley::clapping::clapping::clapping:

Bekleye bekleye ağaç olduk :F
Heleki imkansız aşk gibi gösterilmesine sinir oluyorum, Hazan Sinan'ı sevmiyor işte ne bu inat yani :A
Ama sonuçta Sinan ile bir geçmiş var. Neyseki Sinan ile Yağız gerçek kardeş değiller, yoksa ben yerden yere vururdum çifti :A :F

Ama sonuçta Sinan ile bir geçmiş var. Neyseki Sinan ile Yağız gerçek kardeş değiller, yoksa ben yerden yere vururdum çifti :A :F
Sinan'a hayranlık geçmişi vardı, Yağıza aşık oldu o :A Ben en çok Kerime'nin oğlunun Yağız olduğunu ne zaman öğreneceğini merak ediyorum. :A

Sinan'a hayranlık geçmişi vardı, Yağıza aşık oldu o :A Ben en çok Kerime'nin oğlunun Yağız olduğunu ne zaman öğreneceğini merak ediyorum. :A
Onuda finalde öğrenir :A
Sen uykunu aldınmı?
Ben allak bullak haldeyim :F
Bir saat kıvrandım gelmedi uykum. Birazdan yine deneyecem uyumayı :A:F

Yok ya okadarda değil. 2 buçuğa doğru uyudum yani yeni saat 3 buçuk :F
Bu son artık. @Forumdash ve sen olmasaydınız 1 gibi giderdim ama oyaladınız beni :F
Çilesini çekiyorum bugün :F
Bende dün farketmeden aniden uykuya daldım. :A:A Forumdaki herkes de baya erken kalkıyor. Saat 6'da yorum yapan çok :A