Geçen haftanın fragmanından kat ve kat daha heyecanlıaman yarabbi son 6 saniyesi fragmanın ne öyle
Ece ve Yasin'e üzülüyorum
Geçen haftanın fragmanından kat ve kat daha heyecanlıaman yarabbi son 6 saniyesi fragmanın ne öyle
43.bölümde yaseminin eski sevgilisi- ömrüm ün babası geliyor yine yasemin sahneleri artacakGeçen haftanın fragmanından kat ve kat daha heyecanlı
Ece ve Yasin'e üzülüyorum
Desene şenlik var43.bölümde yaseminin eski sevgilisi- ömrüm ün babası geliyor yine yasemin sahneleri artacak
Yazık Yağıza be,kaynana da nalları dikiyo bu gidişle
Ben az önce ne izledim 😱
Uçurumdan mı atlıcaksınfragmanı tekrar tekrar izledikçe ben @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @yatutarsa @destere @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58817
Ozamana kadar beklerlermi sence? 😱Ben az önce ne izledim 😱
Sezon finalinde YağHaz'dan bir öpücük gelir artık
O zamana kadar yetişirse iyi, finale bile bırakabilirler.Ozamana kadar beklerlermi sence? 😱
Haha haklısın galiba. Okadar bölüm oldu tık yokO zamana kadar yetişirse iyi, finale bile bırakabilirler.
Bekleye bekleye ağaç oldukHaha haklısın galiba. Okadar bölüm oldu tık yok
Ama sonuçta Sinan ile bir geçmiş var. Neyseki Sinan ile Yağız gerçek kardeş değiller, yoksa ben yerden yere vururdum çiftiBekleye bekleye ağaç olduk
Heleki imkansız aşk gibi gösterilmesine sinir oluyorum, Hazan Sinan'ı sevmiyor işte ne bu inat yani
Sinan'a hayranlık geçmişi vardı, Yağıza aşık oldu o Ben en çok Kerime'nin oğlunun Yağız olduğunu ne zaman öğreneceğini merak ediyorum.Ama sonuçta Sinan ile bir geçmiş var. Neyseki Sinan ile Yağız gerçek kardeş değiller, yoksa ben yerden yere vururdum çifti
Onuda finalde öğrenirSinan'a hayranlık geçmişi vardı, Yağıza aşık oldu o Ben en çok Kerime'nin oğlunun Yağız olduğunu ne zaman öğreneceğini merak ediyorum.
Sakın bana tüm geceyi uyanık geçirdiğini söylemeOnuda finalde öğrenir
Sen uykunu aldınmı?
Ben allak bullak haldeyim
Bir saat kıvrandım gelmedi uykum. Birazdan yine deneyecem uyumayı
Yok ya okadarda değil. 2 buçuğa doğru uyudum yani yeni saat 3 buçukSakın bana tüm geceyi uyanık geçirdiğini söyleme
Bende dün farketmeden aniden uykuya daldım. Forumdaki herkes de baya erken kalkıyor. Saat 6'da yorum yapan çokYok ya okadarda değil. 2 buçuğa doğru uyudum yani yeni saat 3 buçuk
Bu son artık. @Forumdash ve sen olmasaydınız 1 gibi giderdim ama oyaladınız beni
Çilesini çekiyorum bugün
Bazen bende erken bakıyorum foruma işe gitmedenBende dün farketmeden aniden uykuya daldım. Forumdaki herkes de baya erken kalkıyor. Saat 6'da yorum yapan çok