Tilki Kıza Tapanlar kulup üyesi her şey beklenir ayollAhaahah öyle bir şey yapamaz rahat ol![]()
![]()
Tilki Kıza Tapanlar kulup üyesi her şey beklenir ayollAhaahah öyle bir şey yapamaz rahat ol![]()
![]()
Ben engellerim onuTilki Kıza Tapanlar kulup üyesi her şey beklenir ayoll![]()
![]()
Bahşişte alır
![]()
Aaa ona göre önlemini sen al güvenlik senden sorulurBen engellerim onu![]()
![]()
Ben önlemimi aldım zatenAaa ona göre önlemini sen al güvenlik senden sorulur![]()
![]()
![]()
Aaa tövbe tövbe sonra fesatsın diyorsunuz bana![]()
![]()
![]()
Böyle okuyunca düşünüyorumda...Sormadan edemicem.Randevuyu ayarlayacam yakında gideriz![]()
![]()
Hahha Aaa yanı pess tam hakkınızda o düşünceleri atıyorum ama siz tekrar şüphe düşürüyorsunuzBöyle okuyunca düşünüyorumda...Sormadan edemicem.
Ne o beni mi istemeye geleceksiniz![]()
Böyle okuyunca düşünüyorumda...Sormadan edemicem.
Ne o beni mi istemeye geleceksiniz![]()
Çiğdem'e böyle şeyler söyleme Faruk bey yanlış anlıyor sonraHahha Aaa yanı pess tam hakkınızda o düşünceleri atıyorum ama siz tekrar şüphe düşürüyorsunuz![]()
![]()
@eskici e isteyecez inş![]()
Fesatliğini algını hemen çürütmem lazım. Yalandan tam o düşünceleri aklımdan atıcam deme@eskici
Hahha Aaa yalnız konuşmalarımızı okuyunca gerçekten bir çiçek çikolata yaptırmayalım dememişizÇiğdem'e böyle şeyler söyleme Faruk bey yanlış anlıyor sonra![]()
![]()
Hep senin yüzündenHahha Aaa yalnız konuşmalarımızı okuyunca gerçekten bir çiçek çikolata yaptırmayalım dememişiz![]()
![]()
![]()
Aaa biz istemeye gittiğimizi çaktırmayacaktık çikolata almamak için ama @Forumdash hemen olayı açık etti gözü açıkHep senin yüzünden![]()
![]()
Şöyle konuşup durma yaAaa biz istemeye gittiğimizi çaktırmayacaktık çikolata almamak için ama @Forumdash hemen olayı açık etti gözü açıkBir çikolata yaptırıcaz artık niyetimizde belli olduna göre
![]()
![]()
![]()
Sen gel ben sana tiramisu ismarlarımAaa biz istemeye gittiğimizi çaktırmayacaktık çikolata almamak için ama @Forumdash hemen olayı açık etti gözü açıkBir çikolata yaptırıcaz artık niyetimizde belli olduna göre
![]()
![]()
![]()
Asıl sen böyle sessiz sesszi karşilık verip durma... Bu ne böyle süpriz yapıcakmiş gibi susutuyorsunŞöyle konuşup durma ya![]()
![]()
Sen gel ben sana tiramisu ismarlarım:
Asıl sen böyle sessiz sesszi karşilık verip durma... Bu ne böyle süpriz yapıcakmiş gibi susutuyorsun![]()
Aaa tatlı güzele benziyor beni neşelendirmiş anlamı banada uyuyorŞöyle konuşup durma ya![]()
![]()
Sen gel ben sana tiramisu ismarlarım:
Asıl sen böyle sessiz sesszi karşilık verip durma... Bu ne böyle süpriz yapıcakmiş gibi susutuyorsun![]()
Ne sürprizi ya millet yanlış anlamasın diye susturuyorumAaa tatlı güzele benziyor beni neşelendirmiş anlamı banada uyuyor
Tatlılarda karşı taraftan böylesini bulamayız hemen gidelim @eskici![]()
![]()
![]()
Ne sürprizi ya millet yanlış anlamasın diye susturuyorum![]()
![]()
Aaa tamam ben susuyorum sürprizi bozmıyayımSen gel ben sana tiramisu ismarlarım:
Sonuna trip emojisi koy kıs kıs gülen emoji değilNe sürprizi ya millet yanlış anlamasın diye susturuyorum![]()
![]()
Körükleme bee sendeAaa tamam ben susuyorum sürprizi bozmıyayım![]()
![]()
![]()
Aaa tamam ben susuyorum sürprizi bozmıyayım![]()
![]()
![]()
Kıs kıs gülmek daha güzelSonuna trip emojisi koy kıs kıs gülen emoji değil![]()
Bana ne sordunuz anlamadımEvet @gözlemci yi tuttum fotograflasın kanıtlasın diye inanmıyorsanız ona sorun![]()