tatlişkom,sen tvye çıkmadan ecünnü olmayı başardın amaAaa Ecünnü olmanın altın kuralı ünlü olman lazımMalesef ünlü olmayanlar tv e çıkamayanlar ecünnü olamıyorlar
![]()
![]()
![]()
tatlişkom,sen tvye çıkmadan ecünnü olmayı başardın amaAaa Ecünnü olmanın altın kuralı ünlü olman lazımMalesef ünlü olmayanlar tv e çıkamayanlar ecünnü olamıyorlar
![]()
![]()
![]()
Ben avcıyım onların gerçek yüzünü görüyorumtatlişkom,sen tvye çıkmadan ecünnü olmayı başardın ama![]()
hoşşştBen avcıyım onların gerçek yüzünü görüyorum![]()
![]()
![]()
Hahha hayırr okadar Fantastik diziyi bosuna izlemiyorum Supernaturalı bilirsen anlarsınhoşşştfesatlığından yapıyorsun tüm bunları,bilmiyomuyum ben
![]()
ay özenti seni yaHahha hayırr okadar Fantastik diziyi bosuna izlemiyorum Supernaturalı bilirsen anlarsın
![]()
![]()
![]()
O diziden taktik alıyorum ayoll ecünnülere karşı nasıl savasılır hayat dersi veriyoray özenti seni yakendin olmayı dene biraz
![]()
Yok artık çok çok benziyor18787238738 kez söylüyorum ama dizide bu kıza çok benziyorİlk bölümlerde o zannetmiştim
![]()
![]()
sen savaşı bırak sevmeye bak,sana ne zararları varO diziden taktik alıyorum ayoll ecünnülere karşı nasıl savasılır hayat dersi veriyor![]()
![]()
![]()
Dizi izleyemiyorum onlar yüzündensen savaşı bırak sevmeye bak,sana ne zararları var![]()
allah allah sana bi zararları yok kiDizi izleyemiyorum onlar yüzünden![]()
![]()
![]()
Aaa nasıl yok ayoll dizide oyuncu adı üstünde olmalı bunlar mimik bile yapamıyorallah allah sana bi zararları yok ki![]()
senin izlediklerindekiler yapamıyo olabilirler ama benim izlediklerimde çok başarlılarAaa nasıl yok ayoll dizide oyuncu adı üstünde olmalı bunlar mimik bile yapamıyor![]()
![]()
![]()
Ecünnü dizilerinden bahsediyorsan onlar yüzünden bakamıyorum zatensenin izlediklerindekiler yapamıyo olabilirler ama benim izlediklerimde çok başarlılar![]()
benim izlediklerimde ecünnü yokEcünnü dizilerinden bahsediyorsan onlar yüzünden bakamıyorum zaten![]()
![]()
![]()
Ufak Tefek Ecünnüler izlemiyormusun dizinin isminde bile ecünnü kelimesi varbenim izlediklerimde ecünnü yok![]()
ecennüler değil CİNAYETLER,Benim senin üstünde uygulayacağım şeyUfak Tefek Ecünnüler izlemiyormusun dizinin isminde bile ecünnü kelimesi var![]()
@xemrexxx den sıra gelmez sana ayollecennüler değil CİNAYETLER,Benim senin üstünde uygulayacağım şey![]()
o zaman önce onu,sonra seni şişlerim bende