Karaca'dan mi bahsediyorsun hangi kız
Hahah yok ayoll seni şeyden etiket ettim onun için izliyorum demiştinya Çukur uKaraca'dan mi bahsediyorsun hangi kız![]()
Hahah yok ayoll seni şeyden etiket ettim onun için izliyorum demiştinya Çukur u
![]()
![]()
![]()
Aaa onunda suratı Kızılderili gibi bir tuhaf suratları var sankı içlerine cin kaçmısNe alakası var Sena ile bunun.ss.
sen dünya güzelisin ya
Aaa öyle iddiam yok tabi cnmsen dünya güzelisin ya![]()
tabi hiç bi zaman tvye çıkanlar gibi olamıyacağın için kıskançlıktan kuduruyorsun,ezik seniAaa öyle iddiam yok tabi cnmBenim derdim tv de olan kadınlar ile tv e çıkmayanlar ile değil
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa hayır sadece tv e çıkanları oyunculuk yok güzellik yok boşu boşuna dünya kadar para alıyorlar ben buna gıcığımtabi hiç bi zaman tvye çıkanlar gibi olamıyacağın için kıskançlıktan kuduruyorsun,ezik seni![]()
bi bildikleri var ki o kadar para veriyorlar şekerimHahah Aaa hayır sadece tv e çıkanları oyunculuk yok güzellik yok boşu boşuna dünya kadar para alıyorlar ben buna gıcığım![]()
![]()
![]()
Aaa bence anlamıyorlarbi bildikleri var ki o kadar para veriyorlar şekerim![]()
sen jast seçimi yap zaten cast seçiminden anlamazsınAaa bence anlamıyorlarJast seçimini kadınlarda ben yapmalıyım
![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa 50 üstü alan tüm ecünnüleri kovar sokaktan kızları getirir 5-10 a falan oynatırdım ve o ecünnülerden daha iyi oynarlardısen jast seçimi yap zaten cast seçiminden anlamazsın
50 üstü derken kendi yaşıtlarını oynatırdın yani,kurumuş kaknem seniHhaha Aaa 50 üstü alan tüm ecünnüleri kovar sokaktan kızları getirir 5-10 a falan oynatırdım ve o ecünnülerden daha iyi oynarlardı![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa yok para olarak diyorum 50 üstü veriyorlar beceriksiz ecünnülere ben onların yerine sokaktan bir kızı 10 a oynatırım50 üstü derken kendi yaşıtlarını oynatırdın yani,kurumuş kaknem seni![]()
yetenek işi bu be sen ne anlarsın,var ki bi cevher veriyolarHhaha Aaa yok para olarak diyorum 50 üstü veriyorlar beceriksiz ecünnülere ben onlarıny erine sokaktan bir kızı 10 a oynatırım![]()
![]()
![]()
Aaa dizileride tutmuyor çoğunun ayollyetenek işi bu be sen ne anlarsın,var ki bi cevher veriyolar![]()
kadın düşmanımısın be sen benim başıma,ben bile bu kadar değilimAaa dizileride tutmuyor çoğunun ayollVe şöyle bir şey gözlemledim hep tipsiz kadınları oyuncu yapıyorlar
![]()
![]()
![]()
Hahha Kadın değil ecünnü düşmanıkadın düşmanımısın be sen benim başıma,ben bile bu kadar değilim![]()
ben sana düşmanım baş ecünnü sensin çünkü,gudubetHahha Kadın değil ecünnü düşmanı![]()
![]()
Sen de bana katılabiirsin bu kutsal davada![]()
![]()
![]()
Aaa Ecünnü olmanın altın kuralı ünlü olman lazımben sana düşmanım baş ecünnü sensin çünkü,gudubet![]()