Doğan Medya Grubu Satıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne demek Doğan Medya satıldı? 😱

Demek bir efsanenin daha sonuna geldik, hükümet yakını birine gitmiş koskoca medya grubu. Kanal D gibi Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanalı ve reyting rekorları kıran kanalı el mi değiştirdi yani? Ya da butik kanalların birincisi Teve2? En çok izlenen haber kanalı CNN Türk? En çok satılan gazete Hürriyet? Gerçekten çok üzüldüm, sevdiğim bir medya grubuydu.

Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey bulamıyorum. :(

[

Demek bir efsanenin daha sonuna geldik, hükümet yakını birine gitmiş koskoca medya grubu. Kanal D gibi Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanalı ve reyting rekorları kıran kanalı el mi değiştirdi yani? Ya da butik kanalların birincisi Teve2? En çok izlenen haber kanalı CNN Türk? En çok satılan gazete Hürriyet? Gerçekten çok üzüldüm, sevdiğim bir medya grubuydu.

Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey bulamıyorum. :(

Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey
Mehmet cihan bir fatihinden kaynaklı olabilir
Neden öyle maliyetli bir şey alıyorsunuz