Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,009
- Puanı
- 1,060
Hahaha Aaa her insanın derdi ayrı gerçekten![]()
![]()
@Harunnn60 @eskici @gözlemci
@Yiğitt de tansiyonuna baktırıyordur şuan@xBUGRAx
Doğan Grubu bence kesinlikle muhalefetti, muhalefete muhalefetti. Her akşam Ahmet Hakan izlenir bizde, adam CHP'yi eleştirdiğinin çeyreği kadar hükümete bir şey demiyor.
Aaa Arka Sokaklara bir şey olmaz inş b u sezon bitiyormuş birdeBen bu satış işlemleri başına dert oluyor
Sihirli annem star tv Doğanındı Doğuş sattılar @Çiğdem- Sihirli annem final kararı çıkardılar reytingi iyiydi
Benim Kanal D'de izlediğim bir şey yok ama sizin için sıkıntı olabilirHahaha Aaa her insanın derdi ayrı gerçekten![]()
![]()
@Harunnn60 @eskici @gözlemci
@Yiğitt de tansiyonuna baktırıyordur şuan@xBUGRAx
Memnundur herhaldePazartesi'yi bile kurtardık Disney gelince kârda görünce dokunmaz inşallah.![]()
Çocuklar Duymasın vardı Tutku sayesinde kaçtıkBenim Kanal D'de izlediğim bir şey yok ama sizin için sıkıntı olabilir
Memnundur herhalde2 yeni dizi tuttu, haberler iyi filan
Nazar değmez umarım .A
Harem sahneleri var mıÇocuklar Duymasın vardı Tutku sayesinde kaçtık
Kenana bakmıcan mı![]()
Kadın oyuncu yoktu ki bölüm deHarem sahneleri var mıBaldır bacak filan
UTC en azından az bir şey gösteriyor.
@sokak sanati @Yiğitt @kerem
Budefa kanal bulurlar zatenAaa Arka Sokaklara bir şey olmaz inş b u sezon bitiyormuş birde![]()
Yaşlı morukları napalım o zaman ya.Kadın oy uncu yoktu ki bölüm de![]()
bu dizide yoktur öyle sahneler olsa bilirim,KENANI çıplak görmek için herşeyi yaparımHarem sahneleri var mıBaldır bacak filan
UTC en azından az bir şey gösteriyor.
@sokak sanati @Yiğitt @kerem
Hahahah Aaa Ertuğrul gibiydi kadınlar süslük duruyor sürekli savas sahneleri vardı ve Kenan güzel repliklerle sürekli ön plandaydıYaşlı morukları napalım o zaman ya.![]()
Aaa Her kanalda iş yapar ama Kanal D elinde tutmaya baksınBudefa kanal bulurlar zaten
Ne demek Doğan Medya satıldı? 😱
Demek bir efsanenin daha sonuna geldik, hükümet yakını birine gitmiş koskoca medya grubu. Kanal D gibi Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanalı ve reyting rekorları kıran kanalı el mi değiştirdi yani? Ya da butik kanalların birincisi Teve2? En çok izlenen haber kanalı CNN Türk? En çok satılan gazete Hürriyet? Gerçekten çok üzüldüm, sevdiğim bir medya grubuydu.
Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey bulamıyorum.![]()
Mehmet cihan bir fatihinden kaynaklı olabilirNe demek Doğan Medya satıldı? 😱
Demek bir efsanenin daha sonuna geldik, hükümet yakını birine gitmiş koskoca medya grubu. Kanal D gibi Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanalı ve reyting rekorları kıran kanalı el mi değiştirdi yani? Ya da butik kanalların birincisi Teve2? En çok izlenen haber kanalı CNN Türk? En çok satılan gazete Hürriyet? Gerçekten çok üzüldüm, sevdiğim bir medya grubuydu.
Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey
Benim beddualarımın da payı var tabii.Ne diyorsak o..
Aydın Doğan sabah reytingleri görünce son umudu da bitti gelin alın diye aradı sanırım.![]()
Beni kızdırmayacaklardı yapacak bir şey yok.Ne biçim beddua ettiysen Gülizarın final bölümü öncesi ortalık karıştı
kesinlikle öyle,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.Ermiş falan mısın mübarekBenim beddualarımın da payı var tabii.![]()