Bi başladımı yarım bırakamıyorum ama bazılarını youtubeden hızlı atlamayla izleyip 2 saatlik diziyi 30-40 dakikada izliyorumDizileri bırak gitsin her diziyi izlemeye gerek yok
survivor hergün çekilmez be
Bi başladımı yarım bırakamıyorum ama bazılarını youtubeden hızlı atlamayla izleyip 2 saatlik diziyi 30-40 dakikada izliyorumDizileri bırak gitsin her diziyi izlemeye gerek yok
Her gün değil 5 gün bir gün izlemezsin olur sana 4 günBi başladımı yarım bırakamıyorum ama bazılarını youtubeden hızlı atlamayla izleyip 2 saatlik diziyi 30-40 dakikada izliyorum
survivor hergün çekilmez be
Az önceki cevabına verdiğim alıntı buradaki konuşmaya ait sandım iki ayrı yerde aynı mevzuda dönüyor sohbetHer gün değil 5 gün bir gün izlemezsin olur sana 4 gün
Tamam bitirdim gittiAz önceki cevabına verdiğim alıntı buradaki konuşmaya ait sandım iki ayrı yerde aynı mevzuda dönuyor sohbet
burayı sonlandıralım
İkisi de bitsin sorun yok ben de gidicem zaten şimdiOrayıda ben bitirdim
Survivor'a Berna geliyor izleyebilirsin artık
2011-2015 arasındaki tüm sezonları heyecanla izledim. Sonra Almanya'ya gelince televizyon izleyecek vaktim hiç yoktu. İzlemeyince kendimi daha iyi hissettim ve ne kadar boş bir program olduğunu fark ettim.@kerem alışırsa çıkamaz forumdan bence ondan korkuyor
Benimde sabit mesajlarım olmuyor genelde. Ve Çukur, UTC, Kadın ve Fazilet'e de çok yorum yapmam. 8. Gün nasıldı bu arada?Ben izlediğim dizilere çok az yorum yazıyorum.
Bir Kırgınlar vardı oda bitti
Açtığım konular ve Survivorda aktif oluyorum genelde. Merak etme ben hep sabit mesaj yazmam 1 haftam diğerini tutmuyor
Bilmem, perşembe varsa program, ogün belirir. Ben genelde sadece oyunları izliyorum2011-2015 arasındaki tüm sezonları heyecanla izledim. Sonra Almanya'ya gelince televizyon izleyecek vaktim hiç yoktu. İzlemeyince kendimi daha iyi hissettim ve ne kadar boş bir program olduğunu fark ettim.
Ama Berna geldiği için 1 bölümcük bakabilirim. Ne zaman gelecek o?
Dün aktif izleyip canlı canlı yorumlar yaptım sahnelerde.Benimde sabit mesajlarım olmuyor genelde. Ve Çukur, UTC, Kadın ve Fazilet'e de çok yorum yapmam. 8. Gün nasıldı bu arada?
Gelince haber veririm ben sana izlemeye başlarsın2011-2015 arasındaki tüm sezonları heyecanla izledim. Sonra Almanya'ya gelince televizyon izleyecek vaktim hiç yoktu. İzlemeyince kendimi daha iyi hissettim ve ne kadar boş bir program olduğunu fark ettim.
Ama Berna geldiği için 1 bölümcük bakabilirim. Ne zaman gelecek o?
@kerem alt sıralarımızda takılmayı red etti direk hedefi bizi geçip 1.olmak mışBizi takip et pişman olmazsın reyiz
Beni geçer belki de seni geçmesi zor@kerem alt sıralarımızda takılmayı red etti direk hedefi bizi geçip 1.olmak mış
Zaten seni kullanıp beni geçmeni sağladı şimdi ise ikimizi o geçip bizi bitiricek
Hahah Aaa @kerem 1.Olursa ziyafetde benden oklavam adam dövmek yerine ona börek açar Böyle centilmen rakip olmalıyızBeni geçer belki de seni geçmesi zor
Helal olsun sana beHahah Aaa @kerem 1.Olursa ziyafetde benden oklavam adam dövmek yerine ona börek açar Böyle centilmen rakip olmalıyız
Hahah Aaa @kerem 1.Olursa ziyafetde benden oklavam adam dövmek yerine ona börek açar Böyle centilmen rakip olmalıyız
Çok isterim de kendimi ölürsem dahi haftada 900 mesaj atamam, geveze olamıyorum bir türlü. Gerçi bi siyaset ve dizi gibi kaos ortamı çıkarsa o zaman belkiBeni geçer belki de seni geçmesi zor
Kaosla olmaz o iş reyiz bu işin tek yolu boş muhabbet yapmak @Çiğdem-Çok isterim de kendimi ölürsem dahi haftada 900 mesaj atamam, geveze olamıyorum bir türlü. Gerçi bi siyaset ve dizi gibi kaos ortamı çıkarsa o zaman belki
Çok isterim de kendimi ölürsem dahi haftada 900 mesaj atamam, geveze olamıyorum bir türlü. Gerçi bi siyaset ve dizi gibi kaos ortamı çıkarsa o zaman belki
Hahah Aaa o tür kaos ortamlarında yazdıkların silindiği için sana katkısı olmaz ayoll boşuna kendini yorarsınHelal olsun sana be
Gerçi kaos olursa banlanmam da an meselesi. @Çiğdem-
Boş muhabbet etmenin püf noktalarını sayın o zaman
Eğlence işte reyiz Çiğdem güldürür seniHahah Aaa o tür kaos ortamlarında yazdıkların silindiği için sana katkısı olmaz ayoll boşuna kendini yorarsın