S.G.A.T.
Emekli
Kendinden utanıyorsun değil mi şu an ben nasıl bu kadar berbat bir seçim yaptım diyeTaam taam
Ne anlamda???? Kimi seçme? şuan beyin errorKendinden utanıyorsun değil mi şu an ben nasıl bu kadar berbat bir seçim yaptım diye
Twitterda mı gördün ne yaptın az sonra diyor sitedeRamazan elenmis 😱
Ecem'i kastediyorum Onu destekliyordun çok başarılı olacak diyordun @eskici ye, kız önce takımından kovuldu sonra da survivordan kovulduNe anlamda???? Kimi seçme? şuan beyin error
Senin bu lafından sonra yoksada oldurtur AcunEn azından bir ihtimal derdik ama şimdi ortada bir görüntü yok boş boş konuşuyor Acun
Neyse boşver şimdi Ecem'i İpek elenmiş tey tey teyYok be çarptırma olayı.
Kız iyi performans gösterir dedim All starda. sakatlanmasa gönüllülere gününü gösterirdi
@eskici
E herhalde yani. 1% performans ve yeni biri elenecek tabikiİpek elenmiş
tililiilililiNeyse boşver şimdi Ecem'i İpek elenmiş tey tey tey
ağ attim öylesineTwitterda mı gördün ne yaptın az sonra diyor sitede
Aklıma gelen diğer ihtimal de oyduağ attim öylesine
Aynen ya deli oldum 1000 tane reklam koymuşlar10 tane çocuk market reklamının arasından zorla izledim ve elendigine sevinemedim bu sebeple bu kızın.s.s
Yani beklenen oydu tabi ama yine de resmi sonuçları bekliyor insanE herhalde yani. 1% performans ve yeni biri elenecek tabiki
Gider ayak Semayı yenme ve survivor uğruna yaralanma şerefine vardı
Acun'dan herşey beklenir demiyordaYani beklenen oydu tabi ama yine de resmi sonuçları bekliyor insan
Dün saçlarından şikayet ediyordu oyunda, Funda örsün demişlerdi saçını Böyle bir çözüm buldular demek kiHakan siyahi rap’çiler gibi ne yapmis öyle saçina