Şanslısınız o zaman, oyuna girerse ezer geçer hepsiniYok bu oyunda Yağmur![]()
Nasıl bilmiyor ya yüzme bilmeyen FundaYağmur yüzme bilmiyor ki nereye dağıtıyor![]()
Şanslısınız o zaman, oyuna girerse ezer geçer hepsiniYok bu oyunda Yağmur![]()
Nasıl bilmiyor ya yüzme bilmeyen FundaYağmur yüzme bilmiyor ki nereye dağıtıyor![]()
Biliyor ama çok kötü yüzüyor yani o anlamda dedim İpek daha iyi yüzüyor ondan mesela geçen su oyununda İpek Sema'yı yendi ama Yağmur yenemediŞanslısınız o zaman, oyuna girerse ezer geçer hepsini
Nasıl bilmiyor ya yüzme bilmeyen Funda![]()
Parkuru geride bitirsin fark etmez, sadece atış şansı yakalasın yeterli. Tek atışta hepsini devirir zatenBiliyor ama çok kötü yüzüyor yani o anlamda dedim İpek daha iyi yüzüyor ondan mesela geçen su oyununda İpek Sema'yı yendi ama Yağmur yenemedi![]()
En fazla 2 atış şansı olur 2 atışta devirmesi de çok zor en iyi atanın bile 3 atış yapması gerekir 2 de bitmez parkurda da büyük fark yiyeceğine göre kazanması zorParkuru geride bitirsin fark etmez, sadece atış şansı yakalasın yeterli. Tek atışta hepsini devirir zaten![]()
Damla kadar başına taş düşsün emiEn fazla 2 atış şansı olur 2 atışta devirmesi de çok zor en iyi atanın bile 3 atış yapması gerekir 2 de bitmez parkurda da büyük fark yiyeceğine göre kazanması zorama belki Damla'yı yener
![]()
Damla çok uyuz bir insan ya desteklemiyorum kazanıyor Nagihan'a karşı destekliyorum kaybediyorDamla kadar başına taş düşsün emi![]()
Turabi-Batu karşılaması baya heyecanlı haa @sokak sanati![]()
Performansı eskisi gibi değil, yaşlandı tabi. Yine de iyi, yüzmeyi geliştirmiş en başta. Atışlarda eskiden harikaydı, bazen atışları bozuyor.Turabi oyunlarda ki hırsı ile gündemde 3-4 gündür harika![]()
Ahahaaah iyi güldürdülerHahahaa replik süperdi.
Hilmi: Hakan çok güzel attı gerçekten.
Merve: Hakan'ın işi o zaten.
@eskici @MasacRE- @sokak sanati
Sema Yağmur'u yendi 8-5 oldu![]()
Yağmur'a hazır dizilmiş kutular gerekiyor, kendi dizmeye çalışınca batırdıSema açık ara yendi Yağmuru, @MasacRE- şok![]()
Performansı eskisi gibi değil, yaşlandı tabi. Yine de iyi, yüzmeyi geliştirmiş en başta. Atışlarda eskiden harikaydı, bazen atışları bozuyor.Biraz da egolu olmuş bu sezon, halkın adamı moduna dönmeli.
![]()
Izledim mücadeleri.İlgilen bakalım reklam bitene kadar![]()