Şanslısınız o zaman, oyuna girerse ezer geçer hepsiniYok bu oyunda Yağmur
Nasıl bilmiyor ya yüzme bilmeyen FundaYağmur yüzme bilmiyor ki nereye dağıtıyor
Şanslısınız o zaman, oyuna girerse ezer geçer hepsiniYok bu oyunda Yağmur
Nasıl bilmiyor ya yüzme bilmeyen FundaYağmur yüzme bilmiyor ki nereye dağıtıyor
Biliyor ama çok kötü yüzüyor yani o anlamda dedim İpek daha iyi yüzüyor ondan mesela geçen su oyununda İpek Sema'yı yendi ama Yağmur yenemediŞanslısınız o zaman, oyuna girerse ezer geçer hepsini
Nasıl bilmiyor ya yüzme bilmeyen Funda
Parkuru geride bitirsin fark etmez, sadece atış şansı yakalasın yeterli. Tek atışta hepsini devirir zatenBiliyor ama çok kötü yüzüyor yani o anlamda dedim İpek daha iyi yüzüyor ondan mesela geçen su oyununda İpek Sema'yı yendi ama Yağmur yenemedi
En fazla 2 atış şansı olur 2 atışta devirmesi de çok zor en iyi atanın bile 3 atış yapması gerekir 2 de bitmez parkurda da büyük fark yiyeceğine göre kazanması zor ama belki Damla'yı yenerParkuru geride bitirsin fark etmez, sadece atış şansı yakalasın yeterli. Tek atışta hepsini devirir zaten
Damla kadar başına taş düşsün emiEn fazla 2 atış şansı olur 2 atışta devirmesi de çok zor en iyi atanın bile 3 atış yapması gerekir 2 de bitmez parkurda da büyük fark yiyeceğine göre kazanması zor ama belki Damla'yı yener
Damla çok uyuz bir insan ya desteklemiyorum kazanıyor Nagihan'a karşı destekliyorum kaybediyorDamla kadar başına taş düşsün emi
Turabi-Batu karşılaması baya heyecanlı haa @sokak sanati
Performansı eskisi gibi değil, yaşlandı tabi. Yine de iyi, yüzmeyi geliştirmiş en başta. Atışlarda eskiden harikaydı, bazen atışları bozuyor. Biraz da egolu olmuş bu sezon, halkın adamı moduna dönmeli.Turabi oyunlarda ki hırsı ile gündemde 3-4 gündür harika
Ahahaaah iyi güldürdülerHahahaa replik süperdi.
Hilmi: Hakan çok güzel attı gerçekten.
Merve: Hakan'ın işi o zaten.
@eskici @MasacRE- @sokak sanati
Sema Yağmur'u yendi 8-5 oldu
Yağmur'a hazır dizilmiş kutular gerekiyor, kendi dizmeye çalışınca batırdıSema açık ara yendi Yağmuru, @MasacRE- şok
Performansı eskisi gibi değil, yaşlandı tabi. Yine de iyi, yüzmeyi geliştirmiş en başta. Atışlarda eskiden harikaydı, bazen atışları bozuyor. Biraz da egolu olmuş bu sezon, halkın adamı moduna dönmeli.
Izledim mücadeleri.İlgilen bakalım reklam bitene kadar