ben zaten kızla değil yattığı oğlanla ilgileniyorumAaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilen![]()
![]()
![]()
ben zaten kızla değil yattığı oğlanla ilgileniyorumAaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilen![]()
![]()
![]()
Ozaman o ecünnüye gıcık ol parlağını kapmışben zaten kızla değil yattığı oğlanla ilgileniyorum![]()
10 sene geçmiş üstünden kinim geçti benim
çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız![]()
@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
Asiye bir tanedir izle seversin
Asiye bir tanedir izle seversin![]()
![]()
@xemrexxx Bir video paylaşmış ecünnüleri tavuk gibi yolarım diyor eğer oysa Asiye gözüme girerAsiye bir tanedir izle seversin![]()
![]()
Sürahi suratlı dediğim cinslerden
Videodaki bu değil miSürahi suratlı dediğim cinslerden![]()
![]()
![]()
Aaa bilmiyorum kı unuttumVideodaki bu değil mi![]()
Budur büyük ihtimal o yüzden izle sen seversin böyle karakterleriAaa bilmiyorum kı unuttumAma o sahne iyiydi
![]()
![]()
![]()
Ecünnülere etmek için güzel beddualar veriyorduBudur büyük ihtimal o yüzden izle sen seversin böyle karakterleri![]()
![]()
Kaliteli dizilere karşı alerjin var tabi ondan bakmıyorsunEcünnülere etmek için güzel beddualar veriyorduAma bu diziye bakmam
![]()
Karadeniz dizisi olmasına rağmen gıcık kaptım birde bu başroldekı kızın Muhteşemde bir harem sahnesini gösterdi @xemrexxx daha da gıcık oldumKaliteli dizilere karşı alerjin var tabi ondan bakmıyorsun![]()
![]()
O kız muhteşem de mi oynamışKaradeniz dizisi olmasına rağmen gıcık kaptım birde bu başroldekı kızın Muhteşemde bir harem sahnesini gösterdi @xemrexxx daha da gıcık oldum![]()
![]()
@Forumdash
Aaa boşuna ecünnü listeme almamışımO kız muhteşem de mi oynamış![]()
![]()
Bunu ben de bilmiyordum ama bu dizide iyi oynuyor
çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız![]()
@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
Seni de etiket etmiş ama görmemişsinBunu ben de bilmiyordum ama bu dizide iyi oynuyor![]()
![]()
O kadar çok etiket yapıyorki bazılarına bakmıyorumSeni de etiket etmiş ama görmemişsin![]()
![]()