ben zaten kızla değil yattığı oğlanla ilgileniyorumAaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilen
ben zaten kızla değil yattığı oğlanla ilgileniyorumAaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilen
Ozaman o ecünnüye gıcık ol parlağını kapmış @xemrexxxben zaten kızla değil yattığı oğlanla ilgileniyorum
çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız @Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
Asiye bir tanedir izle seversinHaahah Aaa Nefes Asiye kim bilmiyorum o başrolde olan ruhu çekilmiş ecünnüye gıcık kaptım @xemrexxx
Asiye bir tanedir izle seversin
@xemrexxx Bir video paylaşmış ecünnüleri tavuk gibi yolarım diyor eğer oysa Asiye gözüme girerAsiye bir tanedir izle seversin
Asiye bu@xemrexxx Bir video paylaşmış ecünnüleri tavuk gibi yolarım diyor eğer oysa Asiye gözüme girer
Sürahi suratlı dediğim cinslerden
Videodaki bu değil miSürahi suratlı dediğim cinslerden
Aaa bilmiyorum kı unuttum Ama o sahne iyiydiVideodaki bu değil mi
Budur büyük ihtimal o yüzden izle sen seversin böyle karakterleriAaa bilmiyorum kı unuttum Ama o sahne iyiydi
Ecünnülere etmek için güzel beddualar veriyordu Ama bu diziye bakmamBudur büyük ihtimal o yüzden izle sen seversin böyle karakterleri
Kaliteli dizilere karşı alerjin var tabi ondan bakmıyorsunEcünnülere etmek için güzel beddualar veriyordu Ama bu diziye bakmam
Karadeniz dizisi olmasına rağmen gıcık kaptım birde bu başroldekı kızın Muhteşemde bir harem sahnesini gösterdi @xemrexxx daha da gıcık oldum @ForumdashKaliteli dizilere karşı alerjin var tabi ondan bakmıyorsun
O kız muhteşem de mi oynamışKaradeniz dizisi olmasına rağmen gıcık kaptım birde bu başroldekı kızın Muhteşemde bir harem sahnesini gösterdi @xemrexxx daha da gıcık oldum @Forumdash
Aaa boşuna ecünnü listeme almamışım Sabah halvet sahnesini paylaşıyordu @xemrexxxO kız muhteşem de mi oynamış
Bunu ben de bilmiyordum ama bu dizide iyi oynuyorAaa boşuna ecünnü listeme almamışım Sabah halvet sahnesini paylaşıyordu @xemrexxx
çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız @Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
Seni de etiket etmiş ama görmemişsinBunu ben de bilmiyordum ama bu dizide iyi oynuyor
O kadar çok etiket yapıyorki bazılarına bakmıyorumSeni de etiket etmiş ama görmemişsin