Onu sen ettin ne yaptıysan artık şirketinde yasaklanmışkız forumun adını çıkardınız daha nolsun![]()
yok kız artık giriyor forumaHahah Aaa bilemem ama onların sayesinde 4 gün kafa dinliyoruz![]()
![]()
![]()
Aaaayok kız artık giriyor foruma![]()
Hahah Aaa bilemem ama onların sayesinde 4 gün kafa dinliyoruz![]()
![]()
![]()
çiğdem de emin olamamış tamAllah kuru iftiradan saklasın cirkeflesme![]()
Sen kendini belli ette bi belki sana talip olurum hee ne diyosunçiğdem de emin olamamış tam![]()
başlık parasını ödeyemezsin bebişimSen kendini belli ette bi belki sana talip olurum hee ne diyosun![]()
Allah kuru iftiradan saklasın cirkeflesme![]()
Hahah suçu bana atma sen başlattınçiğdem de emin olamamış tam![]()
sen bir kutu b12 al bence galiba @Harunnn60 kıskançlıktan senin ilaçlarını da değiştirdi aklın uçmuş yineHahah suçu bana atma sen başlattın![]()
![]()
![]()
Aaa evet bir unutkanlık bende de varsen bir kutu b12 al bence galiba @Harunnn60 kıskançlıktan senin ilaçlarını da değiştirdi aklın uçmuş yine![]()
Tatlım bizim arsalar var satarız alırız seni tabi taşsanbaşlık parasını ödeyemezsin bebişim![]()
ay bu iyice niyeti bozmuş birini alacaksan @Forumdash ı al o da çağatayı sever birlikte tüm gün çağatay videoları izler sonra fantezi yaparsınız tıkandığınız yerde @Çiğdem- ablanız size akıl verir merak etmeyinTatlım bizim arsalar var satarız alırız seni tabi taşsan![]()
Bu talibini kaçırmaay bu iyice niyeti bozmuş birini alacaksan @Forumdash ı al o da çağatayı sever birlikte tüm gün çağatay videoları izler sonra fantezi yaparsınız tıkandığınız yerde @Çiğdem- ablanız size akıl verir merak etmeyin![]()
ay resmen bana küflü ekmek yedirip zehirlemeye çalışıyor adı faruk yaşı 40 ruhu kötü git gide düşüyor bu arkadaş
Sana hemen zehir veremem. Dikkat çekerimay resmen bana küflü ekmek yedirip zehirlemeye çalışıyor adı faruk yaşı 40 ruhu kötü git gide düşüyor bu arkadaş@Çiğdem- @Harunnn60
ay bu iyice niyeti bozmuş birini alacaksan @Forumdash ı al o da çağatayı sever birlikte tüm gün çağatay videoları izler sonra fantezi yaparsınız tıkandığınız yerde @Çiğdem- ablanız size akıl verir merak etmeyin![]()
Siz kime küflü diyosunuz be
sağol canım iltiafatın için mesela @destere ye bamya diyoruz sen faruk @Forumdash la bana pırasa dedinSiz kime küflü diyosunuz bebeni alan yaşadı o hesap benim kalbimin temizliği yüzüme vurmuş bi insanım siz kendinize bakın evde kalmış pırasalar sizi
![]()