Şu Fazo neden YağHaz'ı bu kadar saklama peşinde, hiç konuşturmuyor?
Ne bileyim kafasinda 50 tilki vardir onunŞu Fazo neden YağHaz'ı bu kadar saklama peşinde, hiç konuşturmuyor?
İşte dedim kaçırdığım birşey mi var böyle yapıyor.Ne bileyim kafasinda 50 tilki vardir onun
Bisi kacirmamissindirİşte dedim kaçırdığım birşey mi var böyle yapıyor.![]()
Yasemin donsun Faziletle savassin reytingle tekrar cossunKısır döngüyü bitirmeleri lazım artık.
Yeni konular lazım.
Bad Queen Yasemin yine zafere koşuyor.![]()
Ay sonunda o bilgi normal akıllı birinin eline geçti, yürü be Yasemin.Yasemin donsun Faziletle savassin reytingle tekrar cossun![]()
Bir de sinanla nil opusmesini izlese tamamdirAy sonunda o bilgi normal akıllı birinin eline geçti, yürü be Yasemin.![]()
![]()
Şu b***tch Farah yine yaptı yapacağını.Bir de sinanla nil opusmesini izlese tamamdir![]()
Bu arada Fazilet, faraha ferah diyor ay yine @Çiğdem- in Yas grubu ortaya cikti o da faraha ferah derdiŞu b***tch Farah yine yaptı yapacağını.
evde değililm, burda Fazilet açık ve izledim o sahneyiBu arada Fazilet, faraha ferah diyor ay yine @Çiğdem- in Yas grubu ortaya cikti o da faraha ferah derdi@Harunnn60 @Dosi
Yasemin resmen Queen yürüyüsü yapiyorevde değililm, burda Fazilet açık ve izledim o sahneyi![]()
@Çiğdem- ve ve bozuk kiskanc gözleri yine devrede.ssKırmızı ruj yakıyor be Jasmin.
Şu 2 aptal neden trip halinde, az akıllı olun ayol.
Fragman harika görünüyor
kaknem suratlı Selin'den de kurtulacağız inşallah, darısı yumurtalı poğaça Yasin'in başınaFragman harika görünüyor![]()
içine @xemrexxx mi kaçtı 😱kaknem suratlı Selin'den de kurtulacağız inşallah, darısı yumurtalı poğaça Yasin'in başına![]()
Doğruları söyledim, Allah korusun içime kaçmasın @xemrexxx