Ben sadece @Billy Kane @MasacRE- @eskici ve @S.G.A.T. ı istiyorum.Avukat olduktan sonra forumun tüm işsizleri onun peşine düştü senin en azından Maatban var gel benden iste xemrexxx
Ben seni napıyım be.
kız dinde 4 eş hakkı var ama o 4 kadın eş için geçerli sen yanlış anlamışsın
Sende gelmek istiyorsan eş olarak kusura bakma, kontenjan doldu.kız dinde 4 eş hakkı var ama o 4 kadın eş için geçerli sen yanlış anlamışsın
kız dinde 4 eş hakkı var ama o 4 kadın eş için geçerli sen yanlış anlamışsın
Hayır destere e diyordun benide al diyeBen seni napıyım be.
Sende gelmek istiyorsan eş olarak kusura bakma, kontenjan doldu.
ay ben seçiciyimdir napayım seni
Göz ardı olunca mesajlar görünmüyor biliyorumda, demek tepkide görünmüyor iyiymişforumcuğum yine @sokak sanati nı yok syamış olmamış bildirimleri gelmiyor artık ne ka harika @eskici @Sherlock @MasacRE- sizin sadece bildirimleriniz gelmemekle kalmayacak siz de yok olacaksınız hazırlanın bebişlerim:::: @Çiğdem- @destere @Dosi @vadikızı @cookies @Ahmed @Thequeer @kerem @S.G.A.T. @Harunnn60 @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 58722
forumcuğum yine @sokak sanati nı yok syamış olmamış bildirimleri gelmiyor artık ne ka harika @eskici @Sherlock @MasacRE- sizin sadece bildirimleriniz gelmemekle kalmayacak siz de yok olacaksınız hazırlanın bebişlerim:::: @Çiğdem- @destere @Dosi @vadikızı @cookies @Ahmed @Thequeer @kerem @S.G.A.T. @Harunnn60 @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 58722
Ya sabır ya sabırSorularim ile nasıl bogmuşsam adamı içinde kalmış tüm sorularıma olmamış atmış Klasik AKP zihniyeti
Tabi ben dururmuyum tüm mesajlarına olmamış attım
@Çiğdem- @Harunnn60 @S.G.A.T. @kerem @Ahmed @batuhankaralar @Sherlock @DarkLegenD
Aradaki beğeniyi nasıl açıklayacaksın bize?Sorularim ile nasıl bogmuşsam adamı içinde kalmış tüm sorularıma olmamış atmış Klasik AKP zihniyeti
Tabi ben dururmuyum tüm mesajlarına olmamış attım
@Çiğdem- @Harunnn60 @S.G.A.T. @kerem @Ahmed @batuhankaralar @Sherlock @DarkLegenD
Aradaki beğeniyi nasıl açıklayacaksın bize?
Girer bakarım, benimle ilgili değilse bu mesajına olmamış atarım.O mesajda senle ilgiliydi seni beğenmiş bence
Artık profilden etiket bildirimi geliyor
Umarım bundan sonrada devam eder
@Forumdash sana geldimi etiket bildirimim?
Bugünlerde üst üste yazarken ekleme yerine yeni mesaj olma durumuda var.
Ekli dosyayı görüntüle 58742
@vadikızı @xemrexxx @MasacRE- @eskici @turkuazz