Aynı anda girmişiz bu seferİyi bari sonunda denk gelmişsiniz![]()
![]()
Aynı anda girmişiz bu seferİyi bari sonunda denk gelmişsiniz![]()
![]()
Yapıcak bir şey yok işlerim oluyor bazenAynı anda girmişiz bu seferAma sohbeti kaçırdın tabi
![]()
![]()
![]()
@Forumdash da öyle diyor sizedemi anneniz geceleri odun kestiriyor @destere e olduğu gibiYapıcak bir şey yok işlerim oluyor bazen![]()
![]()
Heee espiri mi yaptın yani ıyyyk
Ne
eskiciyim ben işlerim önemli
Aaa yok bu sefer suçu yok @destere ninOğlan dün gece geldi ama sen yoktun eskici bey kaçırdın
![]()
![]()
@Forumdash
Hep benim olmadığım zamanları bulur zaten gelmek için![]()
![]()
Biz kaçmıyoruz sen bilerek gelmiyorsunbence bilerek kaçıyorsunuzhep ben yokken konuşup benim geleceğimi sezince ortalıktan kayboluyorsunuz artık buna tesadüf diyemem bu işte kasıt var
![]()
bence bilerek kaçıyorsunuzhep ben yokken konuşup benim geleceğimi sezince ortalıktan kayboluyorsunuz artık buna tesadüf diyemem bu işte kasıt var
![]()
Aaa bir zamansızlık var malesef ama dünkü tamamen kaderBiz kaçmıyoruz sen bilerek gelmiyorsun![]()
6 da gelmiş zaten internetin gitmese bile burada olmazdınAaa bir zamansızlık var malesef ama dünkü tamamen kader@Harunnn60 Gibi netim gitti gece 4 de bu akşam taaa 20:00 dan sonra geldi hava şartlarından sanırım
![]()
Aaa doğru bende 4 den sonra geldi sandım yine sabah gelip sitem etmiş beyefendi6 da gelmiş zaten internetin gitmese bile burada olmazdın![]()
Her zaman aynısını yağıyor zaten
@destere Bizim gitmemizi bekliyor ama siz benden öcne gidiyorsunuz diyorHer zaman aynısını yağıyor zaten![]()
![]()
Aklı sıra bizi kandırmaya çalışıyor işte@destere Bizim gitmemizi bekliyor ama siz benden öcne gidiyorsunuz diyor![]()
Bi haltlar karıştırıyorAklı sıra bizi kandırmaya çalışıyor işte![]()
![]()
Bilemiyorum orasını sen anlarsınBi haltlar karıştırıyor![]()