Aynı anda girmişiz bu sefer Ama sohbeti kaçırdın tabiİyi bari sonunda denk gelmişsiniz
Aynı anda girmişiz bu sefer Ama sohbeti kaçırdın tabiİyi bari sonunda denk gelmişsiniz
Yapıcak bir şey yok işlerim oluyor bazenAynı anda girmişiz bu sefer Ama sohbeti kaçırdın tabi
@Forumdash da öyle diyor sizedemi anneniz geceleri odun kestiriyor @destere e olduğu gibiYapıcak bir şey yok işlerim oluyor bazen
@destere perde takıyor Ben bulaşik yıkıyorum. @eskici çöp topluyordur@Forumdash da öyle diyor sizedemi anneniz geceleri odun kestiriyor @destere e olduğu gibi
Heee espiri mi yaptın yani ıyyyk @DarkLegenD gördün mü benden daha kötüleri varmiş
Hahah @DarkLegenD sayemizde en birinci komedyen seçilecekHeee espiri mi yaptın yani ıyyyk @DarkLegenD gördün mü benden daha kötüleri varmiş
Ne@Forumdash da öyle diyor sizedemi anneniz geceleri odun kestiriyor @destere e olduğu gibi
eskiciyim ben işlerim önemli
Aaa yok bu sefer suçu yok @destere nin Oğlan dün gece geldi ama sen yoktun eskici bey kaçırdın @Forumdash
Hep benim olmadığım zamanları bulur zaten gelmek için
Biz kaçmıyoruz sen bilerek gelmiyorsunbence bilerek kaçıyorsunuz hep ben yokken konuşup benim geleceğimi sezince ortalıktan kayboluyorsunuz artık buna tesadüf diyemem bu işte kasıt var
bence bilerek kaçıyorsunuz hep ben yokken konuşup benim geleceğimi sezince ortalıktan kayboluyorsunuz artık buna tesadüf diyemem bu işte kasıt var
Aaa bir zamansızlık var malesef ama dünkü tamamen kader @Harunnn60 Gibi netim gitti gece 4 de bu akşam taaa 20:00 dan sonra geldi hava şartlarından sanırımBiz kaçmıyoruz sen bilerek gelmiyorsun
6 da gelmiş zaten internetin gitmese bile burada olmazdınAaa bir zamansızlık var malesef ama dünkü tamamen kader @Harunnn60 Gibi netim gitti gece 4 de bu akşam taaa 20:00 dan sonra geldi hava şartlarından sanırım
Aaa doğru bende 4 den sonra geldi sandım yine sabah gelip sitem etmiş beyefendi6 da gelmiş zaten internetin gitmese bile burada olmazdın
Her zaman aynısını yağıyor zatenAaa doğru bende 4 den sonra geldi sandım yine sabah gelip sitem etmiş beyefendi
@destere
@destere Bizim gitmemizi bekliyor ama siz benden öcne gidiyorsunuz diyorHer zaman aynısını yağıyor zaten
Aklı sıra bizi kandırmaya çalışıyor işte@destere Bizim gitmemizi bekliyor ama siz benden öcne gidiyorsunuz diyor
Bi haltlar karıştırıyorAklı sıra bizi kandırmaya çalışıyor işte
Bilemiyorum orasını sen anlarsınBi haltlar karıştırıyor