Haftanın Kazanan ve Kaybedenleri | 28 Ocak-3 Şubat 2018

Bu dizi Mart Nisan gibi geçte olsa başlayıp fırtına gibi esecek gibi hissediyorum :F Herkesi yanıltacaklar Kenan inanılmaz titiz davranıyor nerdeyse kusursuz haliyle getirmeye çalısıyor diziyi :F @Yiğitt @xemrexxx
Nisan'a kalacaksa hiç zahmet etmesin güzel havalarda ağır dönem dizisi pek ilgi görmeyebilir. Eylül'e kalıp tutma şansını arttırsın en azından. :A

Emeğine sağlık @Aserat

Söz dizisi gibi büyük prodüksiyonlu dizinin kazanması güzel.
Vatanım Sensin niye kaybedenler arasında yok ?? :A :A rakibi varda :A :A

Kalp atıcaktım ama @xemrexxx 'nin yorumunu görünce vazgeçtim:A Seren'i överek çok büyük hata yapmişssin. Showa çevirmesiyle kötüleyip kaybedenlere atabilirdin :A

Evet @Çiğdem- in dediği gibi Fatih ivme kazandı bu son haberlerle:A Bizim yapımı övdüğün için de Beğeni attım:X Adalet terazim ne kadar hassas :bhr:

Kalp atıcaktım ama @xemrexxx 'nin yorumunu görünce vazgeçtim:A Seren'i överek çok büyük hata yapmişssin. Showa çevirmesiyle kötüleyip kaybedenlere atabilirdin :A

Evet @Çiğdem- in dediği gibi Fatih ivme kazandı bu son haberlerle:A Bizim yapımı övdüğün için de Beğeni attım:X Adalet terazim ne kadar hassas :bhr:
Aaa kesinlikle şu 2 ecünnüyü kovdular diziye olan umutsuzluğum kayboldu hatta fırtına gibi esecek havası sezdim 180 derece havam değişti resmen :A @Yiğitt @xemrexxx

Seren’i övmedim (niye öveyim zaten) sadece programın reytingleri genel olarak yükseldiği için kazandı dedim. :A