Nisan'a kalacaksa hiç zahmet etmesin güzel havalarda ağır dönem dizisi pek ilgi görmeyebilir. Eylül'e kalıp tutma şansını arttırsın en azından.
Nisan'a kalacaksa hiç zahmet etmesin güzel havalarda ağır dönem dizisi pek ilgi görmeyebilir. Eylül'e kalıp tutma şansını arttırsın en azından.
Ertuğrul dışında Karadenizde 15 üstü gördü , Kenan niye görmesinSenin o hislerini yerim.
En az 20 reyting, 100 share.
Kaybetti ya göz göre daha ne olacaktı final mı yapacak kaybettiğini anlamamız içiKaybetmediği için?
Allah razı olsun ya beğenmesen ne yapardım.
Sen Anlat Karadeniz ve Söz'ü övdükçe beğenirim merak etmeKaybetmediği için?
Allah razı olsun ya beğenmesen ne yapardım.
Reyting kaybetmesine göre değerlendirmiyoruz eğer çok büyük bir düşüş yaşamışsa kaybeden oluyor.Kaybetti ya göz göre daha ne olacaktı final mı yapacak kaybettiğini anlamamız içi
Aaa kesinlikle şu 2 ecünnüyü kovdular diziye olan umutsuzluğum kayboldu hatta fırtına gibi esecek havası sezdim 180 derece havam değişti resmen @Yiğitt @xemrexxx
Seren’i övmedim (niye öveyim zaten) sadece programın reytingleri genel olarak yükseldiği için kazandı dedim.
Hep aynı yapımlar var olmadığı zaman da listeyi hazırlamakta zorlanıyorum o yüzden ara verdim. Ama yakında devam ederim belki.neden yapmıyorsun artık @Aserat
devam edersen sevinirim tabi,yine de zor olucaksa yapma ama güzel oluyoduHep aynı yapımlar var olmadığı zaman da listeyi hazırlamakta zorlanıyorum o yüzden ara verdim. Ama yakında devam ederim belki.