Tabi ki öyle bişey yokAaa hayırrr Vartolu şuan nasıl en sevilense İçerde de Mert seviliyordu
Tabi ki öyle bişey yokAaa hayırrr Vartolu şuan nasıl en sevilense İçerde de Mert seviliyordu
Sana bizim yapımda bir mertebe vermeyi düşünüyorum. Çöpçülükten çaycılığa mı terfi etsem ne? Son zamanlarda gözüme giriyorsun aferinKimse Çağatay olamaz
Çaycılık mı ben istesem anında sizin yapımın başına geçebilirimSana bizim yapımda bir mertebe vermeyi düşünüyorum. Çöpçülükten çaycılığa mı terfi etsem ne? Son zamanlarda gözüme giriyorsun aferin
Tamam tamam onu da yapmıyorum. Seni plazanın önünde görmimÇaycılık mı ben istesem anında sizin yapımın başına geçebilirim
Daha başlamadı bileTatlım onun kadar alamaz diyosun tamam belki alamaz ama bu dizinin bi bölümü kırgınların 113 bölümünden kaliteli bunu napıcaz
işte başlamadan kalitesini ispatladıKırgın Çiçekler kadar alamayacak at fava bekle
Daha başlamadı bile
Kimse Çağatay olamaz
Sen @Forumdash ın herifini savun seni çaycı yapsın bir gün kullanıldığını anlarsın inşSana bizim yapımda bir mertebe vermeyi düşünüyorum. Çöpçülükten çaycılığa mı terfi etsem ne? Son zamanlarda gözüme giriyorsun aferin
Seninkileri savundu da noldu Koca bi hiçSen @Forumdash ın herifini savun seni çaycı yapsın bir gün kullanıldığını anlarsın inş
Tilki Kız Avlama kulübünün başkan yardımcısı yaptım ben @eskici i sen de kendine çay taşıttırSeninkileri savundu da noldu Koca bi hiç
Aaa derim sen gidip bir gudubedi kesins ekreter yaparsınSekreterime ecünnü demezsen seviniceğim
kızı gücendirmeAaa derim sen gidip bir gudubedi kesins ekreter yaparsın
Kendine alacak değilsinya seni de kötülerimkızı gücendirme
Kısmet Gönül işlerinde kıdem ayrımı yapmıyorum CEo bi kız bulucamKendine alacak değilsinya seni de kötülerim
Çalışanlarına sarkıyorsan @eskici çaycılık yapmasın yanında zaten bir hevesli çağırdınKısmet Gönül işlerinde kıdem ayrımı yapmıyorum CEo bi kız bulucam
Belki sevgilimi işe aldım ne biliyon Hemen bi sapıklık yaftası yapÇalışanlarına sarkıyorsan @eskici çaycılık yapmasın yanında zaten bir hevesli çağırdın