Hahahahaha dünyadaki tek kaliteli dizi iddiasını nereden çıkardınDünyadaki tek kaliteli dizinin varoş bir kadının bağırıp çağırdığı dizi olduğunu düşününce normal tabii bu tutumun.
Hahahahaha dünyadaki tek kaliteli dizi iddiasını nereden çıkardınDünyadaki tek kaliteli dizinin varoş bir kadının bağırıp çağırdığı dizi olduğunu düşününce normal tabii bu tutumun.
Her mesajda sanki çok muhteşem bir diziymiş gibi konuşuyorsun da. Kaldı ki konuyu buraya getiren de sensin ben Gülizar'la ilgili tek bir şey söylemedim.Hahahahaha dünyadaki tek kaliteli dizi iddiasını nereden çıkardın
Evet muhteşem bir dizi ama dünyanın en kaliteli dizisi diyen yok, farklı şeylerHer mesajda sanki çok muhteşem bir diziymiş gibi konuşuyorsun da. Kaldı ki konuyu buraya getiren de sensin ben Gülizar'la ilgili tek bir şey söylemedim.
Yalnız bu normal bir yapım şirketi değil. Koskoca Ay Yapım bu. Elbet birilerine nazı geçer.İzle izle.
Ay Yapım’ın izin verip vermeme gibi bir yetkisi yok kanalın tek boş günü o olunca mecbur kanalmış olması normal.
Daha önce dizilerinin karşı karşıya gelmesine engel olamadığı için bunda da aynı şeyin yaşanacağından emindim. Ay Yapım da olsan son söz kanala ait.Yalnız bu normal bir yapım şirketi değil. Koskoca Ay Yapım bu. Elbet birilerine nazı geçer.
Yapım şirketi ne kadar güçlü olursa olsun sonuçta yapım şirketi. ATV, 4 büyük kanaldan biri. Onlar ne isterse o olur.Daha önce dizilerinin karşı karşıya gelmesine engel olamadığı için bunda da aynı şeyin yaşanacağından emindim. Ay Yapım da olsan son söz kanala ait.
Hafta sonu olsun diyorsun ama bir Ay Yapım dizisi asla hafta sonu olmaz. En azından bu konuda sözünü geçiriyor.2 iddialı Ay Yapım dizisi karşı karşıya gelecek. ATV bir işi beceremedi.
P.tesi, Sali ve Çarşamba tamamen doldu. Hafta sonunu hiç kimse düşünmüyor.
Yapım şirketi ne kadar güçlü olursa olsun sonuçta yapım şirketi. ATV, 4 büyük kanaldan biri. Onlar ne isterse o olur.
Perşembe, Cuma var. Hafta sonu yayınlanan diziler için genellikle vizyonsuz diziler oldugu düşünülüyor, bu dogru genellikle de öyle oluyorHafta sonu olsun diyorsun ama bir Ay Yapım dizisi asla hafta sonu olmaz. En azından bu konuda sözünü geçiriyor.
Çukuru bırak buna başlaSen otur izle şimdi tek başına Söz bana netten yetiyor 8.Günle uğraşamam Söze daha bakamadım zaten
Çukur 2 haftadır totelide aldıÇukuru bırak buna başla
Ezikliğini değiştirmez ama buÇukur 2 haftadır totelide aldı
İçerde'nin tırnağı olamaz bu saçmalıkİçerdeyi geçtiler
Ahaha acizlik bu yaptiğin ama Aras'la neden kıyaslamadın acaba @eskiciVartolu Çağataya bin basar @Forumdash @xemrexxx
İşte 2 dizide olmasına rağmen Aras hiiçbirinde öne çıkamıyor İçerde'de Çağatayın gerisinde kaldı Çukur'da Vartolu'nun Dediğimize geldinAras İçerde de vardı zaten Çukur un daha iyi olması o abartı Çağatay yok bu sefer ve Vartolu var @eskici
Aaa hayırrr Vartolu şuan nasıl en sevilense İçerde de Mert seviliyorduİşte 2 dizide olmasına rağmen Aras hiiçbirinde öne çıkamıyor İçerde'de Çağatayın gerisinde kaldı Çukur'da Vartolu'nun Dediğimize geldin