Listeye son sıradan girmişimOoo helal olsun @gözlemci @xemrexxx i kendi silahıyla vurmuşsun bana algıyla onu geçerek![]()
![]()
@eskici @kerem @Forumdash @destere @Harunnn60
Sonunculuk bazen en zorudur
İyi prim sağlamışsın cnm sevimsizden
Hep o mu bizim üzerimizden prim sağlayacakİyi prim sağlamışsın cnm sevimsizden![]()
![]()
![]()
Bende güldürü attım dün olabilsem bir iki basamak atlardınHep o mu bizim üzerimizden prim sağlayacak![]()
![]()
Emre'nin mesajına olmamış atmadın dimiBende güldürü attım dün olabilsem bir iki basamak atlardın![]()
Aaa onu görmedim bu senin mesaja linkten ulaştımEmre'nin mesajına olmamış atmadın dimi![]()
O yüzden seni etiketlemedim zaten olmamış atan kişileri etiketledimAaa onu görmedim bu senin mesaja linkten ulaştımAma güldürü atardı m onada benim tepkim değişik
![]()
@MasacRE- olmamış için beni çağırıyordu sen oradan tecrübelisin adımı anmamıssınO yüzden seni etiketlemedim zaten olmamış atan kişileri etiketledim![]()
![]()
Dedim şimdi Çiğdem'i çağırırsam güldürdün atar boşuna @xemre melununu sevindirmeyelim
Attım o Allahın emriDedim şimdi Çiğdem'i çağırırsam güldürdün atar boşuna @xemre melununu sevindirmeyelim![]()
bak istersen yaptığı saçma sapan espriye benim etiket yaptığım mesajın bir iki mesaj üzerindedir ama güldürdün atma
![]()
![]()
Neyse 16 tane olmamış yedirdim ona aklı başına gelmiştir birazAttım o Allahın emri![]()
Beni çağırın böyle durumlarda dis yiyen kişi 1 az yesin![]()
Onunla bile övünüyordurNeyse 16 tane olmamış yedirdim ona aklı başına gelmiştir biraz![]()
![]()