Haftalık olarak veriliyor bu ödüller o yüzden Turabi alamamıştır5 dakika varmış daha
https://m.acunn.com/survivor/puan-durumu
Burada Turabi 1.@eskici ama ödülü başkası aldı.s.s
Hilmi ve Merve çökmüş.
Haftalık olarak veriliyor bu ödüller o yüzden Turabi alamamıştır![]()
Acun tepkiden dolayı Nihat'ı eler.
Sağa sola yarışmacı yollayarak yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyor ama bu sene reytingde istediğini alamazsa bu kadroyla ozaman seneye dahada reyting erir
Şüphenmi vardı?Oh bee Nihat elenmiş![]()
Olanı söylüyorum işte Turabi bu hafta çok iyi değildiAcunda mi çalışıyorsun sen.s.s
Olması gereken oldu
Olanı söylüyorum işte Turabi bu hafta çok iyi değildi
Olması gereken oldu![]()
Olmamış atıp durma be laf mı attım olanı söylüyorum işte laf atmak istesem Turabi'nin bu sene genel olarak kötü olduğunu söylerdim sen o listede birinci olmasına bakma az oynadığı için öyle hep de güçsüzlerle oynuyorTurabi'ye laf atarken 2 kere düşün. Yoksa maşalayacağım yine sizi.s s
Olmamış atıp durma be laf mı attım olanı söylüyorum işte laf atmak istesem Turabi'nin bu sene genel olarak kötü olduğunu söylerdim sen o listede birinci olmasına bakma az oynadığı için öyle hep de güçsüzlerle oynuyor![]()
![]()
Bizde konsey şimdi başladı.Olanı söylüyorum işte Turabi bu hafta çok iyi değildi
Olması gereken oldu![]()
Şüphem vardı valla millete güven olmuyor, bak mesela @S.G.A.T. depresyona girdi şu anda ekranın bir köşesinde Nihat Doğan'ı görmek istiyormuş kendisi, artık açar Youtube'un bir köşesinde Nihat Doğan türküleri dinler durur
Nihat Doğan'ın konuşmasından birşey anlamadım.Şüphem vardı valla millete güven olmuyor, bak mesela @S.G.A.T. depresyona girdi şu anda ekranın bir köşesinde Nihat Doğan'ı görmek istiyormuş kendisi, artık açar Youtube'un bir köşesinde Nihat Doğan türküleri dinler durur![]()
İkisi de birbirinden boş konuştuNihat Doğan'ın konuşmasından birşey anlamadım.
Nagihan konuşuyor. Yürü be Nagihan![]()
Neye göre en hızlı dedin o sayı az olunca daha hızlı olmuş oluyor hatırlatayım yani Turabi parkurları ortalama 80 saniyede tamamlamış Hilmicem 77 saniyede tamamlamış yani daha hızlı Adem 65 saniyede tamamlamış yani şu an parkurlarda en hızlı olan kişi Adem ve Turabi baya gerilerde sen tekrar bir incele istersen o sayı en az olan kişi en hızlı demektir
Sonda iyi konuştu yineBizde konsey şimdi başladı.
Bende zevkli zevkli izliyeyim elenişi, yüz ifadesi ve yorumunu@MasacRE-
Damla başladı şuan konuşmaya
Ay Damla Nihat'ın neresi güçlü? Bukadar mütevazi olma![]()
Neye göre en hızlı dedin o sayı az olunca daha hızlı olmuş oluyor hatırlatayım yani Turabi parkurları ortalama 80 saniyede tamamlamış Hilmicem 77 saniyede tamamlamış yani daha hızlı Adem 65 saniyede tamamlamış yani şu an parkurlarda en hızlı olan kişi Adem ve Turabi baya gerilerde sen tekrar bir incele istersen o sayı en az olan kişi en hızlı demektir
Sonda iyi konuştu yine![]()
Merve az oyun oynadığı için ortalaması da düşük ona bakma sen en iyisi Turabi falan değilKarşılaştırma yap diye koydum ben onu oraya. tüm erkekler ile karşılaştırdım hep Turabi daha üstün.
Ayrıca dediğin çok mantıksız. Merve 75 Sema 87 gösteriyor. Merve daha mı hızlı yani. Merve'nin önde geldiğini hatırlamıyorum bile.![]()