xBUGRAx
Süper Emekli
Sen de her hafta bu dizinin ne açığını bulsam diye düşünüyorsun aferin.![]()
Ben izleyemediğim için düşmüş.
Sen de her hafta bu dizinin ne açığını bulsam diye düşünüyorsun aferin.![]()
Güzel bölümdü izle çabuk. Tekrarı da o kadar iyi gitti ama Eziyet bozmuş işi. Neyse sıkıntı yok.Ben izleyemediğim için düşmüş.![]()
birol senaryo sıkıntısı çekiyo galibaÇocuklar Duymasın reytinglerde batıyor ama bu Tutku hala niye tam gaz devam ediyor![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx
Efsane diziyi ne hale getirdilerbirol senaryo sıkıntısı çekiyo galiba![]()
hiç sorma,reyting uğruna Dallasa döndüEfsane diziyi ne hale getirdiler![]()
![]()
![]()
Reytingtede çökmüşler Ab de falan zirvey e oynuyorlardı Tutku sayesinde çökmüş totelde iyi değil ama Tutku olayı tam gaz devam ediyor anlamadım vlla diziyi iyice bitirmeye çalışıyorlar sanırımhiç sorma,reyting uğruna Dallasa döndü
bu gidişle daha da düşücek Tutku olayından da sıkıldı anlaşılan seyirciReytingtede çökmüşler Ab de falan zirvey e oynuyorlardı Tutku sayesinde çökmüş totelde iyi değil ama Tutku olayı tam gaz devam ediyor anlamadım vlla diziyi iyice bitirmeye çalışıyorlar sanırım![]()
Ben Tutku oldu için izlemiyorum bir de Havuç çok kötü seçim olmuş Yaşlı başlı adam bir de Furkan gibi komikte değil ağır başlı takılıyor sankı Meltemin abisibu gidişle daha da düşücek Tutku olayından da sıkıldı anlaşılan seyirci
tip olarak andırıyor biraz ama dediğin gibi yaşlı duruyorBen Tutku oldu için izlemiyorum bir de Havuç çok kötü seçim olmuş Yaşlı başlı adam bir de Furkan gibi komikte değil ağır başlı takılıyor sankı Meltemin abisi![]()
Kanal D çeki düzen verdirir diziye.Çocuklar Duymasın reytinglerde batıyor ama bu Tutku hala niye tam gaz devam ediyor![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx
Aaa vlla son fragmana bak daha hayır gelmezKanal D çeki düzen verdirir diziye.![]()
2. fragmanla gönülleri fethedeceğiz.Aaa vlla son fragmana bak daha hayır gelmez![]()
![]()
![]()
Aynen kanka iyi yükselmişizBen ne dedim? Reytinglerin yükselmesi Gönüllülerin sadece bir dokunulmazlık kaybetmesine bağlı dedim. Bu akşam da eleme var, baya heyecanlı olacak. Helal olsun Acunum.@eskici
Jet Sosyete çöküşe başlamış, erken oldu doğrusu. Yine de şimdilik günü kurtarıyor.![]()