Neyine seviniyorsun Damla tehlikeye girdiSahra kurtardı haftayı.
Nihat, Damla ve Murat aday... Ayy çok heyecanlı.
Neyine seviniyorsun Damla tehlikeye girdiSahra kurtardı haftayı.
Nihat, Damla ve Murat aday... Ayy çok heyecanlı.
Damla gitmez ya erkekler sms'e yüklenir birazdan.Neyine seviniyorsun Damla tehlikeye girdi
İşte halka oynuyor halk da yiyor her seferinde ne yapacakları belli olmuyor ki. Şu Nihat denen herif dururken Damla elenirse yarışmayı izlemeyi bırakırım yalnız benDamla gitmez ya erkekler sms'e yüklenir birazdan.
Nihat halka oynamaya başladı. Ama.kurtaramayacak bu sefer...
Yok ya elenmez, yarı finale çıkmış kız.İşte halka oynuyor halk da yiyor her seferinde ne yapacakları belli olmuyor ki. Şu Nihat denen herif dururken Damla elenirse yarışmayı izlemeyi bırakırım yalnız ben
Duygu'nun elenmesi iyi olmuştu o hak etmişti Ama Damla hak etmiyor elenmeyiYok ya elenmez, yarı finale çıkmış kız.
Duygu elenmişti ilk haftadan benim için şok olmuştu, umarım ikinci bir şok yaşamam.
Duygu hiç haketmedi, haddini bil.Duygu'nun elenmesi iyi olmuştu o hak etmişti Ama Damla hak etmiyor elenmeyi
uuu harikaReklam çıktı yine
3 oyun kazandı
çünküDestekleyecek insan mı kalmadı Nagihan desteklemek nedir ya
Nagihan da Sema da birbirinden beter bana göre. Al birini vur ötekine İstedikleri kadar iyi yarışsınlar hiç bir şey olmaz onlardanuuu harika
çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 58672
İlk yarıştığı sene birinci olmak için performans açısından güclü biriydi ama gel görki kavgaları tavırları sevmememizi sağlamıştı.
Nasılki Merve'yi ilk sene sevmeyip ikinci defa sevdiysem Nagihan'da öyle. Doğru düzgün izleyemedim ama diğer kızlar bana göre haksızlık yapıyorlardı Nagihan'a ve hem denge olsun diye hemde diğerlerine dersini versin diye Nagihan'ı destekliyorum ama birinci olsun şöyle böyle olsun desteği değil.
Ben Sema'yı geçen sene destekliyordum, bu sene nasıl bilmem ama Sema Merve Nagihan veya Damla birinci olsa sırıtmaz. Bir kadın olsun isterim ama Damla'yı henüz çok sevmiş değilim
Asıl favorimi birleşmeden sonra belirleyeceğim
Rekabeti sağlasında. Acun işi bitince sepetler belkiNagihan da Sema da birbirinden beter bana göre. Al birini vur ötekine İstedikleri kadar iyi yarışsınlar hiç bir şey olmaz onlardan
Nihat'ın bu potadan çıkması imkansız Acun hile yapmazsa tabi
Şuan bizde konsey var ne Nihat dörtlüğü söylüyorNagihan da Sema da birbirinden beter bana göre. Al birini vur ötekine İstedikleri kadar iyi yarışsınlar hiç bir şey olmaz onlardan