Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kim giderse ufak şok geçireceğim her türlü, Damla ilk haftadan potaya girmeseydi iyiydi tabi. :(

Damla gitmez ya erkekler sms'e yüklenir birazdan. :A

Nihat halka oynamaya başladı. Ama.kurtaramayacak bu sefer...
İşte halka oynuyor halk da yiyor her seferinde ne yapacakları belli olmuyor ki. Şu Nihat denen herif dururken Damla elenirse yarışmayı izlemeyi bırakırım yalnız ben :D

İşte halka oynuyor halk da yiyor her seferinde ne yapacakları belli olmuyor ki. Şu Nihat denen herif dururken Damla elenirse yarışmayı izlemeyi bırakırım yalnız ben :D
Yok ya elenmez, yarı finale çıkmış kız. :A

Duygu elenmişti ilk haftadan benim için şok olmuştu, umarım ikinci bir şok yaşamam. :(

Nihat'ın bu potadan çıkması imkansız Acun hile yapmazsa tabi :A

Sahra elemeye girmedi :Z Muratın ve Damlanın sms güçleri yüksek Nihata güle güle deriz inşallah yarın

Reklam çıktı yine :A

3 oyun kazandı :A
uuu harika :A

Destekleyecek insan mı kalmadı Nagihan desteklemek nedir ya :(
çünkü
nagihannasdasdsaddada_522263761575dc8108afe6_664053248575dd48ce4aa5.jpg

İlk yarıştığı sene birinci olmak için performans açısından güclü biriydi ama gel görki kavgaları tavırları sevmememizi sağlamıştı.
Nasılki Merve'yi ilk sene sevmeyip ikinci defa sevdiysem Nagihan'da öyle. Doğru düzgün izleyemedim ama diğer kızlar bana göre haksızlık yapıyorlardı Nagihan'a ve hem denge olsun diye hemde diğerlerine dersini versin diye Nagihan'ı destekliyorum ama birinci olsun şöyle böyle olsun desteği değil.
Ben Sema'yı geçen sene destekliyordum, bu sene nasıl bilmem ama Sema Merve Nagihan veya Damla birinci olsa sırıtmaz. Bir kadın olsun isterim ama Damla'yı henüz çok sevmiş değilim :A
Asıl favorimi birleşmeden sonra belirleyeceğim :A

uuu harika :A

çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 58672

İlk yarıştığı sene birinci olmak için performans açısından güclü biriydi ama gel görki kavgaları tavırları sevmememizi sağlamıştı.
Nasılki Merve'yi ilk sene sevmeyip ikinci defa sevdiysem Nagihan'da öyle. Doğru düzgün izleyemedim ama diğer kızlar bana göre haksızlık yapıyorlardı Nagihan'a ve hem denge olsun diye hemde diğerlerine dersini versin diye Nagihan'ı destekliyorum ama birinci olsun şöyle böyle olsun desteği değil.
Ben Sema'yı geçen sene destekliyordum, bu sene nasıl bilmem ama Sema Merve Nagihan veya Damla birinci olsa sırıtmaz. Bir kadın olsun isterim ama Damla'yı henüz çok sevmiş değilim :A
Asıl favorimi birleşmeden sonra belirleyeceğim :A
Nagihan da Sema da birbirinden beter bana göre. Al birini vur ötekine :A İstedikleri kadar iyi yarışsınlar hiç bir şey olmaz onlardan :D

Turabi kendini ne sanıyor, Damla'yı söylemek nedir? Gerçi bölümü izlemedim neye dayanarak söylediğini de bilmiyorum. Damla giderse büyük ihtimal takip etmem, sonlara doğru bakarım. Umarım Nihat gider. En azından izlemek için sebepler çoğalmış olur.

Nihat'ın bu potadan çıkması imkansız Acun hile yapmazsa tabi :A

Nagihan da Sema da birbirinden beter bana göre. Al birini vur ötekine :A İstedikleri kadar iyi yarışsınlar hiç bir şey olmaz onlardan :D
Şuan bizde konsey var ne Nihat dörtlüğü söylüyor :A
Nihat şaşırttı beni 😱 vasat bir konuşmaydı, bocaladı, bir dediği diğerini tutmadı.
Ne abilik ve öncülük? :F
Acun tepkiden dolayı Nihat'ı eler.
Sağa sola yarışmacı yollayarak yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyor ama bu sene reytingde istediğini alamazsa bu kadroyla ozaman seneye dahada reyting erir