Niye adamın başına bela arıyorsunuz
Hahah Aaa hayır kızsa kendine alır erkekse çalıştırırKadın satıcısı diye Harunu taşlarlar 7 karılı hürmüzde olamayacağına göre
Niye adamın başına bela arıyorsunuz
Hahah Aaa hayır kızsa kendine alır erkekse çalıştırırKadın satıcısı diye Harunu taşlarlar 7 karılı hürmüzde olamayacağına göre
Siz niye bakmıyorsunuz çocuklarınıza ayollHahah Aaa hayır kızsa kendine alır erkekse çalıştırır
Kızım sen saf mısın kız çocuğun olursa kendisi göz koyacak resmen harem kuracak ama kısır döngü ,kendi çocuğuyla ilşikiye girip çocuk yapar tabi çocuk mu doğar yaratık mı bilemem
Olur olur bal gibi olur
Şimdi Sincap ile Fok Balığı yavrusu nasıl bir eşy olur @xemrexxxKızım sen saf mısın kız çocuğun olursa kendisi göz koyacak resmen harem kuracak ama kısır döngü ,kendi çocuğuyla ilşikiye girip çocuk yapar tabi çocuk mu doğar yaratık mı bilemem
kız hayırlı olsun demek sonunda ciddi düşünmeye karar verdinizŞimdi Sincap ile Fok Balığı yavrusu nasıl bir eşy olur @xemrexxx
Sana kalmadan o atmasında kapıya dikkat et @xemrexxxAllah korusun @xemrexxx gibi olursa destereye kalmaz ben atarım kapıya
Korişde olmasaydı @xemrexxx bir hiçti @Çiğdem- @ForumdashTek numaran bu dimi
Öyle olursa o seni atar sen onu atamazsınAllah korusun @xemrexxx gibi olursa destereye kalmaz ben atarım kapıya
Allah korusun @xemrexxx gibi olursa destereye kalmaz ben atarım kapıya
ne atıyon kız valla gelir saçını başını yolarım senin.ss ayrıca benden daha çok lazım ki sizin gibilere hadlerini bildirsinlerTek numaran bu dimi
Nasıl da aynı şeyleri yazıyoruz kankamSana kalmadan o atmasında kapıya dikkat et @xemrexxx
Korişde olmasaydı @xemrexxx bir hiçti @Çiğdem- @Forumdash
ne atıyon kız valla gelir saçını başını yolarım senin.ss ayrıca benden daha çok lazım ki sizin gibilere hadlerini bildirsinler
Öyle olursa o seni atar sen onu atamazsın
Aaa evet haklızınız o bizi atar doğar doğmaz Çirkinalla diye başlar car car etmeyeSana kalmadan o atmasında kapıya dikkat et @xemrexxx
Korişde olmasaydı @xemrexxx bir hiçti @Çiğdem- @Forumdash