TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Doya doya bakıcam. :Z

Kaç puanlar aldı bugünki izlenizmi? @Harunnn60
Şu ilk hafta yarışan adam ve diğer siyah saçlı kız 3 er verdiler ,Sizin herif 7 verdi sarısın kadında 7 verdi :A

Aaa bu arada adamın isminin Özden olduğunu yeni fark ettim Kaç gündür Özlem diye duyuyordum ve Özlem diye biliyordum Bu fragmanda anladım Özden olduğunu :A
Youtube den yemek yeme sahnelerine baktım. :A
Şu ilk gün yarışan adam ne gıcık oldu ya öyle. :A Sonra genç kızda çok gıcık saçma sapan eleştiriler yapmaya çalışıyor. :A
Şu Lamia ile Özden iyi sadece. Bakalım Özden ne yapacak merak ediyorum. :Z

Youtube den yemek yeme sahnelerine baktım. :A
Şu ilk gün yarışan adam ne gıcık oldu ya öyle. :A Sonra genç kızda çok gıcık saçma sapan eleştiriler yapmaya çalışıyor. :A
Şu Lamia ile Özden iyi sadece. Bakalım Özden ne yapacak merak ediyorum. :Z
Tv den Özlem diye geliyordu kulağıma bu youtubeden fragmandan dinleyince jeton düştü:A :A :A @Ahmed

Şarısın kadında bazen saçmalıyor ama puanları hep yüksekti yalnız sizin herif dısında diğer geriye kalan üçüde nasıl puan düşürürüm diye çaba içindeler :A :A :A

Sen kimi tutuyorsun :A
Sizin herif kazansın isterim ama onu harcayacaklar gibi görünüyor :A :A :A

Şarısın kadın kazansın hep yüksek puanlar verdi ama şu ilk hafta yarışan adam kazanmak için diğerlerini hep 3 te tutuyor yanı Onur bey 2 vermeyin dedi oda 3 veriyor :A :A :A

Sizin herif kazansın isterim ama onu harcayacaklar gibi görünüyor :A :A :A

Şarısın kadın kazansın hep yüksek puanlar verdi ama şu ilk hafta yarışan adam kazanmak için diğerlerini hep 3 te tutuyor yanı Onur bey 2 vermeyin dedi oda 3 veriyor :A :A :A
Aynen fark ettim düşük verdi hep zaten :D

Bencede :F
Yarın çok yüklenecekler bizimkisine :A @Ahmed
Aaa yalnız Belçikalı adam ilk hafta yarışan adama dediki etin çok yumuşak ben az pişmiş et seviyorum dedi öylede pişiricek yarın :A

Ama 2.hafta yarışan kızada dediki seninde etin sert olmuş yumuşak olmadı için sevmedim :F Orada bir üç kağıt çevirdi oda :A :A :A

Aaa yalnız Belçikalı adam ilk hafta yarışan adama dediki etin çok yumuşak ben az pişmiş et seviyorum dedi öylede pişiricek yarın :A

Ama 2.hafta yarışan kızada dediki seninde etin sert olmuş yumuşak olmadı için sevmedim :F Orada bir üç kağıt çevirdi oda :A :A :A
Avrupada bizim kadar eti pişirmiyorlarmış :F Yorumlarda öyle yazmışlardı :F Belki o yüzden demiş olabilir :A

Avrupada bizim kadar eti pişirmiyorlarmış :F Yorumlarda öyle yazmışlardı :F Belki o yüzden demiş olabilir :A
Yok az pişmiş seviyorum yumuşak olmuş demesine bir şey demedim ama 2.haftada saçı açık kıza bu seferde diyorki az pişmiş oldu için sevmedim orada bir şeyi var onunda :A