Baya özlemişsiniz gece beni bakıyorum da gözlerim yaşardı![]()
![]()
Aaa evet sen olmasanda biz seni anmadan yapamıyoruz gerçekten @Harunnn60ya sonuçta kötüler arasında biraz hallice olan kazandıbilboard ın kazanmasını tabiki isterdik heleki the florida project gibi bir kalite filmin hiç aday gösterilmediği bir ortamda adaletli seçimden söz etmek zaten imkansızdı adaylar hatalıydı başta
shape of filminde en sevmediğim şey bilmem kaç yıllar öncesinin soğuk savaş dönemini hatırlatan abd rus casusluk hikayesiydi? onun haricinde dilsiz kadının canavarla yaşadığı aşk sempatikti rahatsız etmedi beni
harika bir değerlendirme yapmışsın kutluyorum .
şimdi kazanana isyan eden arkadaşlarımız, geçen sene içi boş lala land ın oscarda bir çok yere aday gösterilmesini alkışlayan arkadaşlarımızdımoonlight kazanınca sessizliğe bürünen aynı arkadaşlarımızdı... gariban dilsiz kadının canavarla yaşadığı masum aşkın ödül almasına niye isyan etmişler acaba anlamakta güçlük çekiyoruz
seni nasıl özledik bir bilsen şimdi anlatsam kelimeler yetersiz kalır onun için el kol hareketleriyle anlatmaya çalışacağım)
Evet @destere 40 yılın başı tuhaf içi boş ne olduğu belli olmayan film seçmemişler onun yerine anlamlı bir film seçmişler hadi @MasacRE- Şikayetçi olabilir kendi tuhaf gemici filmi seçilmedi diye ama film heyetinden @Forumdash a yakıştıramadım