POPSTAR 2018

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
2003 yılında Kanal D ekranlarında başladığı dönem fırtınalar estiren müzik yarışma programı Popstar, başladığı kanalda yine ekranda olacak.
Uzun yıllar Popstar Alaturka olarak devam eden format en son 2013 yılında Star Tv'de Popstar 2013 olarak ekrana gelmiş beklenen ilgiyi görmemişti.14 Mart Çarşamba canlı yayınla ekranda olacak yapım bakalım ilgi görecek mi?
Jüri üyelerine gelecek olursak iki isim Popstar'ın ilk jürisinde de bulunan Armağan Çağlayan ve Deniz Seki. Bir diğer Popstar'ın vazgeçilmezi Bülent Ersoy ve bu yıl aralarına katılan Can Bonomo. Format gereği sadece TSM değil aynı zamanda pop ve diğer müzik dalları olacağından jüri de Can Bonomo'yu tercih ettiklerini düşünüyorum. Sunucu ise aynı zamanda programın yapıcısı Osmantan Erkır olacak. Yani ufak yenilikler dışında efsane kadro yine karşımızda olacak.
Yayın günü açıklandıktan sonra bazı yorumlar Çarşamba tercihini yanlış olduğu yönünde, ben de cumartesi veya pazar günü daha uygun olacağı düşüncesinde olmakla birlikte kanalın genel politikasına bakınca çarşambanın da uygun olduğu kanaatine vardım.
Kanal çarşamba günü iki çok reyting alan dizi karşısına yine bir dizi koymayarak iyi bir hamle yaptı, iki yüksek reytingli dizinin arasında kaybolacak bir dizi yerine belki zirvede olmasa bile belli bir izlenme payı ile reytinginden fazla gündem ve haber olacak bir yapımı çarşambaya koyarak Kanal D kendi açısından doğru bir hamle yapmıştır.
Türk televizyonlarında uzun zamnadır canlı yayınlanan bir müzik eğlence programı yok. Özellikle en çok izlenen kanallardan biri olan Kanal D'nin hafta içi pt1 de canlı bir müzik yarışması yayınlaması reytinginden ziyade bir prestij olarak iyi bir hamle olup, televizyonlarda oluşan bu eksiği kapatacaktır.
Umarım yarışmacıların da iyi seçilmiş olduğu ve uzun zaman sonra ekranlara dönen Popstar reytinglerde de belli bir bandın içerisinde kalıp kanalını memnun eder de, bizler de uzun zaman sonra televizyonlarda canlı yayınlanan müzik eğlence ile yarışmanın harmanlandığı bir yapımı izleyebiliriz.
POPSTAR 2018 BOL ŞANS...

Son düzenleme:
Ben 5-6 bandını görürse kanal için yeterli olacağını düşünüyorum.