İyi ki Doğdun S.G.A.T.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
sampbfbc17b03a77a272.jpg

4 Mart bugün forumun sevilen Moderator'larından, Azeri üyemiz @S.G.A.T. ın doğum günü ,Forum halkı olarak nice yıllara diyorum :bhr::bhr::bhr:

Sohbetinden keyif aldığım takılmayıda sevdiğim bir üye , bizi tanıdığı içimizde kötülük olmadığını bildiği için gönül koymadığını düşünüyorum . Maksat goy goy olsun Şarhoş halini daha çok seviyoruz :A
5DnvGA.jpg

Adet Mustim den bir şarkı hediye edelim :Z

Bu da doğum günü şarkın :Z:Z:Z

@Sherlock @MasacRE- @Harunnn60 @Yiğitt @destere @xemrexxx @eskici @cookies @MEnes @mesmeso61 @xBUGRAx @Forumdash @gözlemci @Ahmed @kerem

Aaa bugün doğum günü müymüş?
O zaman heppy börstdey @S.G.A.T. , nice yıllara ve süper moderatörlüğe doğum günü çocuğu :Z:A

Oha 😱 Eşcinsellere saygı duyuyorum ama 10 metre yakınlarına geçemiyorum. :A Homofobikmiyim acep. :D
Hahaha Aaa şaka cnm korkma :F

Aaa 40 yılın başı kafama esince Faceme bakarım şansına içimden bir ses bak dedi ,Doğum günün oldunu gördüm konunu açayım dedim :Z:Z:Z

Sevdiklerine nice saglik ve mutlu senelere. :D
teşekkürler :D
nice mutlu yaşlara iyiki doğmuşsun:)
Teşekkür ederim. :D
Doğum günün kutlu olsun. Tabi DVD'sini sana vermek isterdim ama idare edip, şükretmeyi öğrenmen lazım, ki bu muhtemelen sana verilebilecek en güzel hediye.)))

Bu şarkıyı sırf @Çiğdem- yüzüünden durum güncellememde paylaşmıyorum. :A Teşekkürler Dark'cı
ım :X
@S.G.A.T. iyi ki geldin! iyi ki varsın!
Nice mutlu senelere :blush::relaxed:
giphy.gif
Eyvallah kanka :Z
@S.G.A.T. Nice musmutlu seneler diliyorum , iyi ki doğdun Serhan :bhr:
Aaa ben aslında bugün bir konu açmıştım ama kimse görmemiş dur onu da buradan hediye edeyim :F
https://fav10.net/forum/threads/İçki-zararlıdır-İçmeyiniz-kamu-spotu-parodi.276784/

@Çiğdem-
Teşekkür ederim, eyvallah. :D Gördüm ben onu sabah. :D Komik değildi. :A

Serhan beyciğimin doğum günü müymüş? :A

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere. :) @S.G.A.T.

Hediyen Suskunlar'dan gelsin:

kO8QqJ.jpg