Dark'cım ne ya, çok itici.)))teşekkürler
Teşekkür ederim.
Bu şarkıyı sırf @Çiğdem- yüzüünden durum güncellememde paylaşmıyorum. Teşekkürler Dark'cı
ım
Eyvallah kanka
Teşekkür ederim, eyvallah. Gördüm ben onu sabah. Komik değildi.
Eyvallah Enes'im. Tam seni etiketleyecektim, konuya bakıp bakıp çıkıyorsun 1 saattir. Hediye yakıyor.
Aynı kelimeler farklı aksanlarda kullanılıyor burada. Ama farsca bolca ifadeler mevcut. Bir şey atsaydın en fazla ben ve @Ahmed anlayacaktık zaten.
Valla öyle bir niyetim yoktu Günahımı alıyorsun 😱Maksadını anlamıştım zaten.
Yaşıyoruz işte. Teşekkürler Bunun dansöz çıkanı yokmuydu?Tebrikler @S.G.A.T. bu yaşa kadar gelmeyi başarabilmişsin İyi ki doğdun mu sence?
Selim(çukur) ile ortak doğum günü hediyemiz
Teşekkür ederim BuğraDoğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.
Çox sağ ol təbrikin və gözəl arzruların üçün. Hə, həqiqətən, böyük təsadüfdüAd günün mübarəkk Sərxan. Eyni gündə doğulmamız falan çox gözəldi. Forumda 2 yerli və eyni gündə doğum günləri zad.
Ciddən gözəl ürəyə sahib və maraqlı birisən, ümid edirəm ki hərşey çox gözəl getsin həyatında. Arzularına, məqsədlərinə çatasan yeni yaşında.
Bu arada 1995 idində hə?
Kaç oldun senteşekkürler
Teşekkür ederim.
Bu şarkıyı sırf @Çiğdem- yüzüünden durum güncellememde paylaşmıyorum. Teşekkürler Dark'cı
ım
Eyvallah kanka
Teşekkür ederim, eyvallah. Gördüm ben onu sabah. Komik değildi.
Benden büyük müsün yoksa küçük müsün acaba merak ettim hiç söylemedin bak yaşınıSöylememe kararı aldım
Selimle ayarladım diyorum. Ben nerden bulayım Eğelence fantazilerini pardon kültürünü Selimle öğreniyoruz İdare et artık.Yaşıyoruz işte. Teşekkürler Bunun dansöz çıkanı yokmuydu?
Teşekkür ederim Buğra
Çox sağ ol təbrikin və gözəl arzruların üçün. Hə, həqiqətən, böyük təsadüfdü
Hədiyyələr mükəmməldi. Yaxşı ki buradasan.
Bilmiyor olman garip. Bilen biliyor zaten.Benden büyük müsün yoksa küçük müsün acaba merak ettim hiç söylemedin bak yaşını