İyi ki Doğdun S.G.A.T.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serhan beyciğimin doğum günü müymüş? :A

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere. :) @S.G.A.T.

Hediyen Suskunlar'dan gelsin:

kO8QqJ.jpg
Eyvallah Enes'im. :Z Tam seni etiketleyecektim, konuya bakıp bakıp çıkıyorsun 1 saattir. :A:A Hediye yakıyor. :A

teşekkürler :D

Teşekkür ederim. :D

Bu şarkıyı sırf @Çiğdem- yüzüünden durum güncellememde paylaşmıyorum. :A Teşekkürler Dark'cı
ım :X

Eyvallah kanka :Z

Teşekkür ederim, eyvallah. :D Gördüm ben onu sabah. :D Komik değildi. :A
Dark'cım ne ya, çok itici.)))

Doğum günün kutlu olsun @S.G.A.T.

Ayrıca herkese özel konu açıp benimkini bırakın konu açmayı bir mesajla bile kutlamayan @Çiğdem- sana da buradan selam olsun...

Ad günün mübarəkk Sərxan. Eyni gündə doğulmamız falan çox gözəldi. Forumda 2 yerli və eyni gündə doğum günləri zad. :A
Ciddən gözəl ürəyə sahib və maraqlı birisən, ümid edirəm ki hərşey çox gözəl getsin həyatında. Arzularına, məqsədlərinə çatasan yeni yaşında.
Bu arada 1995 idində hə?

Tebrikler @S.G.A.T. bu yaşa kadar gelmeyi başarabilmişsin:A İyi ki doğdun mu sence?
Selim(çukur) ile ortak doğum günü hediyemiz:A
giphy.gif

Tebrikler @S.G.A.T. bu yaşa kadar gelmeyi başarabilmişsin:A İyi ki doğdun mu sence?
Selim(çukur) ile ortak doğum günü hediyemiz:A
giphy.gif
Yaşıyoruz işte. :A Teşekkürler :X Bunun dansöz çıkanı yokmuydu? :A

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. :bhr:
Teşekkür ederim Buğra :D
Ad günün mübarəkk Sərxan. Eyni gündə doğulmamız falan çox gözəldi. Forumda 2 yerli və eyni gündə doğum günləri zad. :A
Ciddən gözəl ürəyə sahib və maraqlı birisən, ümid edirəm ki hərşey çox gözəl getsin həyatında. Arzularına, məqsədlərinə çatasan yeni yaşında.
Bu arada 1995 idində hə?

Çox sağ ol təbrikin və gözəl arzruların üçün. :D Hə, həqiqətən, böyük təsadüfdü :A
Hədiyyələr mükəmməldi. Yaxşı ki buradasan. :bhr:

Yaşıyoruz işte. :A Teşekkürler :X Bunun dansöz çıkanı yokmuydu? :A

Teşekkür ederim Buğra :D

Çox sağ ol təbrikin və gözəl arzruların üçün. :D Hə, həqiqətən, böyük təsadüfdü :A
Hədiyyələr mükəmməldi. Yaxşı ki buradasan. :bhr:
Selimle ayarladım diyorum. Ben nerden bulayım :A Eğelence fantazilerini pardon kültürünü Selimle öğreniyoruz :A İdare et artık.