Etrafı fok götürüyor kaçan kurtuluyorÇok doğru tespit kankam
Etrafı fok götürüyor kaçan kurtuluyorÇok doğru tespit kankam
Kimse benim kadar iyi olamaz.)) @destere hariç.)) Kendisiyle hâlâ yenişemedik.))@DarkLegenD kadar olamam ama @Forumdash dan iyidir
Tüm hafta içinde tutuyor tutuyor bu günü bekliyor sonra salıyor ortama
Şu yerdeki gibi yanıyoruz sonra @eskici @Forumdash
Hahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazımÇok doğru tespit kankam
Haklısın o konuda cnmKimse benim kadar iyi olamaz.)) @destere hariç.)) Kendisiyle hâlâ yenişemedik.))
Seni yerden yere vurmasına hak veriyorsun yani @eskiciHahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazım
Haklısın o konuda cnm
Parantez farkıyla beni geçebilir, böyle bir avantajı var.))Hahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazım
Haklısın o konuda cnm
Zaten oğlan foruma girmeye vakit bulamıyor sen takıl gönlünce cnm karışan edenin yokParantez farkıyla beni geçebilir, böyle bir avantajı var.))
Hahahah Aaa vlla @destere ile alıp başımızı gitsek napacak bilmiyorum gerçekten ben burada bulunduğum süre olarak diyorum 4 yıldır bunla uğraşıyoruz Foruma daha gelmeyebilir @Harunnn60 @ForumdashSen bu forumu terk etsen @xemrexxx 333 gün yas tutar herhalde
Şöyle bir kaç gün ayrılmış gibi yapsanız belki tamamen ümidi keserde bir daha gelmez buralaraZaten oğlan foruma girmeye vakit bulamıyor sen takıl gönlünce cnm karışan edenin yok
Hahahah Aaa vlla @destere ile alıp başımızı gitsek napacak bilmiyorum gerçekten ben burada bulunduğum süre olarak diyorum 4 yıldır bunla uğraşıyoruz Foruma daha gelmeyebilir @Harunnn60 @Forumdash
Aaaa onun gelmediğini anlayınca ortaya çıkarsınız diyorsunŞöyle bir kaç gün ayrılmış gibi yapsanız belki tamamen ümidi keserde bir daha gelmez buralara
Gerçi siz gidince bu defa bize sarar Neyse sistem böyle devam etsin en iyisiAaaa onun gelmediğini anlayınca ortaya çıkarsınız diyorsun
Zaten işe yaramaz ayoll ,Biz gelince zaten o sizden önce ışınlanır buraya 2-3 video falan atar hemenGerçi siz gidince bu defa bize sarar Neyse sistem böyle devam etsin en iyisi
Yok siz biryere kaybolmayın ,çocuğun nevri döner bana bulaşırsa daha kötü olur Hem sen aldırış etmeyerek baş edebiliyorsun o yılanlaZaten işe yaramaz ayoll ,Biz gelince zaten o sizden önce ışınlanır buraya 2-3 video falan atar hemen
Senin başına atabilsem zaten düşünmeden atardımYok siz biryere kaybolmayın ,çocuğun nevri döner bana bulaşırsa daha kötü olur Hem sen aldırış etmeyerek baş edebiliyorsun o yılanla
Aaa yok üstü kalsın üstüne para versen almamSenin başına atabilsem zaten düşünmeden atardım
Hahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazım
Haklısın o konuda cnm
İki gün sabredin sizde üzerine gitmeyin fazla çocuğunSeni yerden yere vurmasına hak veriyorsun yani @eskici
Zaten biriktirip biriktirip tüm elemini kederini nefretini 2 günde kusuyorİki gün sabredin sizde üzerine gitmeyin fazla çocuğun
Çok doğru tespit kankam
Iyyy yamasak agizlilar kaknemler susun bakayim.ssTüm hafta içinde tutuyor tutuyor bu günü bekliyor sonra salıyor ortama
Şu yerdeki gibi yanıyoruz sonra @eskici @Forumdash
Zaten biriktirip biriktirip tüm elemini kederini nefretini 2 günde kusuyor
Hep aynı şeyleri söyleyip duruyor zatenIyyy yamasak agizlilar kaknemler susun bakayim.ss
ayol bana kalsa sizi hitler amcam gibi sabun yaparım eritipHep aynı şeyleri söyleyip duruyor zaten