Etrafı fok götürüyor kaçan kurtuluyorÇok doğru tespit kankam![]()
![]()
Etrafı fok götürüyor kaçan kurtuluyorÇok doğru tespit kankam![]()
![]()
Tüm hafta içinde tutuyor tutuyor bu günü bekliyor sonra salıyor ortama![]()
![]()
Şu yerdeki gibi yanıyoruz sonra@eskici @Forumdash
Hahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazımÇok doğru tespit kankam![]()
![]()
Haklısın o konuda cnmKimse benim kadar iyi olamaz.)) @destere hariç.)) Kendisiyle hâlâ yenişemedik.))
Seni yerden yere vurmasına hak veriyorsun yaniHahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazım![]()
![]()
Haklısın o konuda cnm![]()
![]()
![]()
Parantez farkıyla beni geçebilir, böyle bir avantajı var.))Hahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazım![]()
![]()
![]()
![]()
Zaten oğlan foruma girmeye vakit bulamıyor sen takıl gönlünce cnm karışan edenin yokParantez farkıyla beni geçebilir, böyle bir avantajı var.))
Hahahah Aaa vlla @destere ile alıp başımızı gitsek napacak bilmiyorum gerçekten ben burada bulunduğum süre olarak diyorum 4 yıldır bunla uğraşıyoruzSen bu forumu terk etsen @xemrexxx 333 gün yas tutar herhalde![]()
Şöyle bir kaç gün ayrılmış gibi yapsanız belki tamamen ümidi keserde bir daha gelmez buralaraZaten oğlan foruma girmeye vakit bulamıyor sen takıl gönlünce cnm karışan edenin yok
![]()
![]()
Hahahah Aaa vlla @destere ile alıp başımızı gitsek napacak bilmiyorum gerçekten ben burada bulunduğum süre olarak diyorum 4 yıldır bunla uğraşıyoruzForuma daha gelmeyebilir
![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash
Aaaa onun gelmediğini anlayınca ortaya çıkarsınız diyorsunŞöyle bir kaç gün ayrılmış gibi yapsanız belki tamamen ümidi keserde bir daha gelmez buralara![]()
Gerçi siz gidince bu defa bize sararAaaa onun gelmediğini anlayınca ortaya çıkarsınız diyorsun![]()
![]()
![]()
Zaten işe yaramaz ayoll ,Biz gelince zaten o sizden önce ışınlanır buraya 2-3 video falan atar hemenGerçi siz gidince bu defa bize sararNeyse sistem böyle devam etsin en iyisi
![]()
Yok siz biryere kaybolmayın ,çocuğun nevri döner bana bulaşırsa daha kötü olurZaten işe yaramaz ayoll ,Biz gelince zaten o sizden önce ışınlanır buraya 2-3 video falan atar hemen![]()
![]()
![]()
Senin başına atabilsem zaten düşünmeden atardımYok siz biryere kaybolmayın ,çocuğun nevri döner bana bulaşırsa daha kötü olurHem sen aldırış etmeyerek baş edebiliyorsun o yılanla
![]()
Aaa yok üstü kalsınSenin başına atabilsem zaten düşünmeden atardım![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa 150 mesaj yazmış yanı haftada 5 gün beklemek zulüm gibi geliyordur ona hakta vermek lazım![]()
![]()
![]()
![]()
İki gün sabredin sizde üzerine gitmeyin fazla çocuğunSeni yerden yere vurmasına hak veriyorsun yani@eskici
Zaten biriktirip biriktirip tüm elemini kederini nefretini 2 günde kusuyorİki gün sabredin sizde üzerine gitmeyin fazla çocuğun![]()
![]()
Çok doğru tespit kankam![]()
![]()
Iyyy yamasak agizlilar kaknemler susun bakayim.ssTüm hafta içinde tutuyor tutuyor bu günü bekliyor sonra salıyor ortama![]()
![]()
Şu yerdeki gibi yanıyoruz sonra@eskici @Forumdash
Zaten biriktirip biriktirip tüm elemini kederini nefretini 2 günde kusuyor![]()
![]()
Hep aynı şeyleri söyleyip duruyor zatenIyyy yamasak agizlilar kaknemler susun bakayim.ss
ayol bana kalsa sizi hitler amcam gibi sabun yaparım eritipHep aynı şeyleri söyleyip duruyor zaten![]()
![]()