Aserat Banlı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,544 Reaksiyon puanı 67,896 Puanı 1,061 Konum İstanbul 2 Mart 2018 #61 Forumdash' Alıntı: Müjde isteyeceğine tarih yazabilirdin Eee ne zamanmış? Kaçıncı sezondayız onu bile unuttum Genişletmek için tıkla ... Bu pazartesi ilk bölüm yayınlandı işte Dizigold’ta altyazılı olarak var.
Forumdash' Alıntı: Müjde isteyeceğine tarih yazabilirdin Eee ne zamanmış? Kaçıncı sezondayız onu bile unuttum Genişletmek için tıkla ... Bu pazartesi ilk bölüm yayınlandı işte Dizigold’ta altyazılı olarak var.
F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,127 Reaksiyon puanı 40,349 Puanı 1,060 6 Mart 2018 #62 Aserat' Alıntı: Bu pazartesi ilk bölüm yayınlandı işte Dizigold’ta altyazılı olarak var. Genişletmek için tıkla ... Şimdi gördüm Yazın izlerim. Sıkışığım. Hem haftalık olarak izlenilcek dizi değil bence Sen de izleme yani yazın beraber izleriz
Aserat' Alıntı: Bu pazartesi ilk bölüm yayınlandı işte Dizigold’ta altyazılı olarak var. Genişletmek için tıkla ... Şimdi gördüm Yazın izlerim. Sıkışığım. Hem haftalık olarak izlenilcek dizi değil bence Sen de izleme yani yazın beraber izleriz
Aserat Banlı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,544 Reaksiyon puanı 67,896 Puanı 1,061 Konum İstanbul 6 Mart 2018 #63 Forumdash' Alıntı: Şimdi gördüm Yazın izlerim. Sıkışığım. Hem haftalık olarak izlenilcek dizi değil bence Sen de izleme yani yazın beraber izleriz Genişletmek için tıkla ... Yeni sezonu bayağı merak ediyorum o yüzden bekleyemem yaza kadar.
Forumdash' Alıntı: Şimdi gördüm Yazın izlerim. Sıkışığım. Hem haftalık olarak izlenilcek dizi değil bence Sen de izleme yani yazın beraber izleriz Genişletmek için tıkla ... Yeni sezonu bayağı merak ediyorum o yüzden bekleyemem yaza kadar.