Yabancı dizi konusunda zevklerimiz pek uyuşmuyor galiba. Bari Fresh Off the Boat'ın 2. sezonunu nerede yarıda bıraktıysan tamamla, en azından ortak bir dizimiz olsun.Maalesef, başka dizilerde buluşuruz.
Yabancı dizi konusunda zevklerimiz pek uyuşmuyor galiba. Bari Fresh Off the Boat'ın 2. sezonunu nerede yarıda bıraktıysan tamamla, en azından ortak bir dizimiz olsun.Maalesef, başka dizilerde buluşuruz.
Beğendiğine sevindim sonrası daha da güzel. Umarım dublajlı izlememişsindir ama.S01B01 izledim
@Aserat'ın uzun zamandır ısrar ettiği ve LifetimeTR'de görmek istediğim diziydi. Nihayet ilk bölümü izledim.
Zaten Esra Erol, Kısmetse Olur, Ütopya, Big Brother etc. gibi reality izlemeyi seven biri olarak izlememen elde değildi. Onca komploları nasıl yapılıyor onu gösterecekler sanırım.Sanırım diyorum "real" bölümlerine fazla dalmayıp habire "unreal"lı sahneler izlerim inş
Dizinin ilk bölümü hızlı konuşmalarla biraz sıkıçıydı ama program çekimine başladıkları zaman istediğim kıvama geldi.
Yarişmacıların tepki verilmesi için gizli ifşalarını kullanmaları harika. Bizde de "sosyal medya" üzerinden ifşalar kurgulanıp programda işleniyor. (O ifşaların yarısı bile kurguya neyse)
Bence zsurvivor'cılar da izlesin Acun'un oyununa gelmeyin @EFE UYSAL @Bully
7/10
Zamanında LifetimeTR türkçe dublaj verirmi demişim. Vermediler ama internette dublajlı versiyonu varmış.
Dublaj degildi ama altyazılı sitelerde acılmıyor bildiğin iyi bi site varsa?Beğendiğine sevindim sonrası daha da güzel. Umarım dublajlı izlememişsindir ama.
Bunları deneyebilirsin.Dublaj degildi ama altyazılı sitelerde acılmıyor bildiğin iyi bi site varsa?
Bu sitelere girmiştim zaten. Onlinedizi kalitesi iyiydi ama bağlantı sorunu yaşattıBunları deneyebilirsin.
Hdfilmcehennemi diye bir site de var orayı da deneyebilirsin.Bu sitelere girmiştim zaten. Onlinedizi kalitesi iyiydi ama bağlantı sorunu yaşattı
Gece olsun bakıcam 1Hdfilmcehennemi diye bir site de var orayı da deneyebilirsin.
Kesinlikle bu açıdan da çok faydalı bir dizi, bir kere Quinn King diye bir gerçek var. Kadın tek kelimeyle efsane.İlk sezonu biraz ağırdan aldım ama 2.sezonu 1 günde bitirdim(sabah 4 bölüm akşam 6 bölüm)
Dizi bence reality showların perde arkası için harika olmuş survivor zamanı izlediğim de (özellikle) oylamadaki komplo teorimi bu dizide de gördüm @EFE UYSAL @Bully
Kısmetse Olur izleyen sen @Yiğitt sen @xemrexxx sen, sen ve sen de (izleyip de söyleyemeyen) kesinlikle izlemelisiniz
Bu arada 2.sezon bana göre biraz hafifti ama olaylar daha ağırdı. İlk sezon bana göre daha orjinal @Aserat 3.sezon ne zaman? Yine toplu bir şekilde izleyeyim. Haftalık izlenmez bu
Yaa evet Queen'den bahsetmeyi unuttum. Gerçekten bi efsane kadın doğal yaşlanmayı seçiyor sanırım? Bu yönden daha cok sempatimi kazandı Rechael en nefret ettiğim kadın. Erkekler zaten zayıf karakter. İlk sezon damat adayı bana nedense şuan myde oynayan cocuga benziyor (adını unuttum) TR de cekerlerse o oynasınKesinlikle bu açıdan da çok faydalı bir dizi, bir kere Quinn King diye bir gerçek var. Kadın tek kelimeyle efsane.
3. sezon 2018'in ilk aylarında başlayacakmış normalde yazın yayınlanırdı. Nasıl bekleyeceğiz hiç bilmiyorum.
Rachel da iyidir ama Queen bir başka. Çok asil bir kadın. Geçen yıl Emmy adayı olmuştu inşallah bu sene tekrar olur.Yaa evet Queen'den bahsetmeyi unuttum. Gerçekten bi efsane kadın doğal yaşlanmayı seçiyor sanırım? Bu yönden daha cok sempatimi kazandı Rechael en nefret ettiğim kadın. Erkekler zaten zayıf karakter. İlk sezon damat adayı bana nedense şuan myde oynayan cocuga benziyor (adını unuttum) TR de cekerlerse o oynasın
Yok cok sevmedim Rachel'ı bence de aday olsun inşRachel da iyidir ama Queen bir başka. Çok asil bir kadın. Geçen yıl Emmy adayı olmuştu inşallah bu sene tekrar olur.
Müjdemi isterim sonunda yeni sezon başladı.İlk sezonu biraz ağırdan aldım ama 2.sezonu 1 günde bitirdim(sabah 4 bölüm akşam 6 bölüm)
Dizi bence reality showların perde arkası için harika olmuş survivor zamanı izlediğim de (özellikle) oylamadaki komplo teorimi bu dizide de gördüm @EFE UYSAL @Bully
Kısmetse Olur izleyen sen @Yiğitt sen @xemrexxx sen, sen ve sen de (izleyip de söyleyemeyen) kesinlikle izlemelisiniz
Bu arada 2.sezon bana göre biraz hafifti ama olaylar daha ağırdı. İlk sezon bana göre daha orjinal @Aserat 3.sezon ne zaman? Yine toplu bir şekilde izleyeyim. Haftalık izlenmez bu
Müjde isteyeceğine tarih yazabilirdin Eee ne zamanmış? Kaçıncı sezondayız onu bile unuttumMüjdemi isterim sonunda yeni sezon başladı.