Bu adamlar uzatmaz ya bunların plan belli dizinin finali sinema filmi olarak yayınlanacakmış zatenEvet o dizi hakkın da hiç birşey bilmiyorum
Ama Çemberde 6 bölümdü ve uzattıkları zaman saçmalayıp rezil ettiler
Bu adamlar uzatmaz ya bunların plan belli dizinin finali sinema filmi olarak yayınlanacakmış zatenEvet o dizi hakkın da hiç birşey bilmiyorum
Ama Çemberde 6 bölümdü ve uzattıkları zaman saçmalayıp rezil ettiler
Çember de uzatmayacaklardı gördüler reytingi diziyi rezil ettilerBu adamlar uzatmaz ya bunların plan belli dizinin finali sinema filmi olarak yayınlanacakmış zaten
Kaç reyting alırsa alsın uzatacaklarını sanmıyorumÇember de uzatmayacaklardı gördüler reytingi diziyi rezil ettiler
Şimdi bir 20 de Börü alırsa görürüm ben onları
Ben zaten izlemem Ertuğrulum bana yetiyor , Sen ne izliyorsun ÇarşambaKaç reyting alırsa alsın uzatacaklarını sanmıyorum
Sen Anlat Karadeniz izliyorumBen zaten izlemem Ertuğrulum bana yetiyor , Sen ne izliyorsun Çarşamba
Ben sana izlediğine dahil bir ima etmiştim izlemiyorum demiştinSen Anlat Karadeniz izliyorum
Ne zaman dedim ayoll öyle bir şey o başka dizidirBen sana izlediğine dahil bir ima etmiştim izlemiyorum demiştin
Aaaa sen değilmiydin yoksa @Forumdash olabilir belki Biriniz izlemediğini demişti Karadenizi sen diye aklımda kalmış amaNe zaman dedim ayoll öyle bir şey o başka dizidir
Ben izlemedim demedim hiçbir zaman @Forumdash da demiyor yani her zaman izlediğini belirtiyor sen yine sallıyorsun galibaAaaa sen değilmiydin yoksa @Forumdash olabilir belki Biriniz izlemediğini demişti Karadenizi sen diye aklımda kalmış ama
Aaa birisiyle Karadenizi şey yapıyorduk atışıyorduk savunuyordu ama izlemediğini söylemişti senle @Forumdash değilse başka birisi ozaman ama o konuşmayı yaptığımı hatırlıyorum sadece kişi kimdi o çıkmış aklımdanBen izlemedim demedim hiçbir zaman @Forumdash da demiyor yani her zaman izlediğini belirtiyor sen yine sallıyorsun galiba
Karadeniz muhabbetini yapan bendim galiba ama izlemedim demedimAaa birisiyle Karadenizi şey yapıyorduk atışıyorduk savunuyordu ama izlemediğini söylemişti senle @Forumdash değilse başka birisi ozaman ama o konuşmayı yaptığımı hatırlıyorum sadece kişi kimdi o çıkmış aklımdan
İncelerim yarın eğer sen çıkarsan oklavadan oklava beğenKaradeniz muhabbetini yapan bendim galiba ama izlemedim demedim
İncele bakalım ama izleniyorum dememişimdir ya eğer öyle demişsem yalandırİncelerim yarın eğer sen çıkarsan oklavadan oklava beğen
Ben izlemedim demedim hiçbir zaman @Forumdash da demiyor yani her zaman izlediğini belirtiyor sen yine sallıyorsun galiba
İzlemiyorum diyip savunanı kâle alma bacım Ama ben izliyorum ve savunuyorum daAaa birisiyle Karadenizi şey yapıyorduk atışıyorduk savunuyordu ama izlemediğini söylemişti senle @Forumdash değilse başka birisi ozaman ama o konuşmayı yaptığımı hatırlıyorum sadece kişi kimdi o çıkmış aklımdan
Ben izlemiyorum dememiştimİzlemiyorum diyip savunanı kâle alma bacım Ama ben izliyorum ve savunuyorum da
Aaaa tamam buldum. Geçenlerde @xemrexxx diziye sempatim var izlemiyorum demişti. Kesin o'dur Zaten tartişiyorduk dediğine göre kesin o
Sen izliyorsun bişey demedim kiBen izlemiyorum dememiştim
Neyse ortalık karıştı boşverSen izliyorsun bişey demedim ki