Bu adamlar uzatmaz ya bunların plan belli dizinin finali sinema filmi olarak yayınlanacakmış zatenEvet o dizi hakkın da hiç birşey bilmiyorum![]()
![]()
Ama Çemberde 6 bölümdü ve uzattıkları zaman saçmalayıp rezil ettiler![]()
Bu adamlar uzatmaz ya bunların plan belli dizinin finali sinema filmi olarak yayınlanacakmış zatenEvet o dizi hakkın da hiç birşey bilmiyorum![]()
![]()
Ama Çemberde 6 bölümdü ve uzattıkları zaman saçmalayıp rezil ettiler![]()
Çember de uzatmayacaklardı gördüler reytingi diziyi rezil ettilerBu adamlar uzatmaz ya bunların plan belli dizinin finali sinema filmi olarak yayınlanacakmış zaten![]()
Kaç reyting alırsa alsın uzatacaklarını sanmıyorumÇember de uzatmayacaklardı gördüler reytingi diziyi rezil ettiler
Şimdi bir 20 de Börü alırsa görürüm ben onları![]()
Ben zaten izlemem Ertuğrulum bana yetiyor , Sen ne izliyorsun ÇarşambaKaç reyting alırsa alsın uzatacaklarını sanmıyorum![]()
![]()
Sen Anlat Karadeniz izliyorumBen zaten izlemem Ertuğrulum bana yetiyor , Sen ne izliyorsun Çarşamba![]()
Ben sana izlediğine dahil bir ima etmiştim izlemiyorum demiştinSen Anlat Karadeniz izliyorum![]()
Ne zaman dedim ayoll öyle bir şey o başka dizidirBen sana izlediğine dahil bir ima etmiştim izlemiyorum demiştin![]()
Aaaa sen değilmiydin yoksa @Forumdash olabilir belkiNe zaman dedim ayoll öyle bir şey o başka dizidir![]()
Ben izlemedim demedim hiçbir zaman @Forumdash da demiyor yani her zaman izlediğini belirtiyor sen yine sallıyorsun galibaAaaa sen değilmiydin yoksa @Forumdash olabilir belkiBiriniz izlemediğini demişti Karadenizi sen diye aklımda kalmış ama
![]()
Aaa birisiyle Karadenizi şey yapıyorduk atışıyorduk savunuyordu ama izlemediğini söylemişti senle @Forumdash değilse başka birisi ozaman ama o konuşmayı yaptığımı hatırlıyorum sadece kişi kimdi o çıkmış aklımdanBen izlemedim demedim hiçbir zaman @Forumdash da demiyor yani her zaman izlediğini belirtiyor sen yine sallıyorsun galiba![]()
![]()
Karadeniz muhabbetini yapan bendim galiba ama izlemedim demedimAaa birisiyle Karadenizi şey yapıyorduk atışıyorduk savunuyordu ama izlemediğini söylemişti senle @Forumdash değilse başka birisi ozaman ama o konuşmayı yaptığımı hatırlıyorum sadece kişi kimdi o çıkmış aklımdan![]()
İncelerim yarın eğer sen çıkarsan oklavadan oklava beğenKaradeniz muhabbetini yapan bendim galiba ama izlemedim demedim![]()
![]()
İncele bakalım ama izleniyorum dememişimdir ya eğer öyle demişsem yalandırİncelerim yarın eğer sen çıkarsan oklavadan oklava beğen![]()
Ben izlemedim demedim hiçbir zaman @Forumdash da demiyor yani her zaman izlediğini belirtiyor sen yine sallıyorsun galiba![]()
![]()
İzlemiyorum diyip savunanı kâle alma bacımAaa birisiyle Karadenizi şey yapıyorduk atışıyorduk savunuyordu ama izlemediğini söylemişti senle @Forumdash değilse başka birisi ozaman ama o konuşmayı yaptığımı hatırlıyorum sadece kişi kimdi o çıkmış aklımdan![]()
Ben izlemiyorum dememiştimİzlemiyorum diyip savunanı kâle alma bacımAma ben izliyorum ve savunuyorum da
Aaaa tamam buldum. Geçenlerde @xemrexxx diziye sempatim var izlemiyorum demişti. Kesin o'durZaten tartişiyorduk dediğine göre kesin o
![]()
Sen izliyorsun bişey demedim kiBen izlemiyorum dememiştim![]()
Neyse ortalık karıştı boşverSen izliyorsun bişey demedim ki![]()