Ezeldeki sekizi bilmiyor musunBen onları bilmem bildiğim şey biriniz dede diğeriniz amca huzur evine döndük iyice
![]()
![]()
![]()
Buruşuk teyze o
Ezeldeki sekizi bilmiyor musunBen onları bilmem bildiğim şey biriniz dede diğeriniz amca huzur evine döndük iyice
![]()
![]()
![]()
Buruşuk teyze o
Oha hem de buruşukEzeldeki sekizi bilmiyor musun![]()
Buruşuk teyze o![]()
![]()
Hangi diziye bakıyorsunOha hem de buruşuksen bizden betermişsin @Çiğdem- Neyse bi saat sonra görüşük. Ben şu diziye bakayım
![]()
İyi alıştın sen de bu kel amcaya
Yine ortak bir diziye başlayacaz , biz diziden diziye koşuyoruz sen Soygun Dizisindesin halaHangi diziye bakıyorsun![]()
Siz çok hızlı gidiyorsunuz ben napıyım yetişemem sizin hızınızaYine ortak bir diziye başlayacaz , biz diziden diziye koşuyoruz sen Soygun Dizisindesin hala![]()
Sen çok yavaşsın 2 bölüm arasında yıl farkı varSiz çok hızlı gidiyorsunuz ben napıyım yetişemem sizin hızınıza![]()
Abartma be o kadar da değilSen çok yavaşsın 2 bölüm arasında yıl farkı var![]()
![]()
![]()
1.Bölüm ile 2.Bölüm arası öyleydi amaAbartma be o kadar da değil![]()
![]()
Orda biraz arayı açmıştım ama sonra 2 günde 7 bölüm izledim şimdi tekrar ara verdim1.Bölüm ile 2.Bölüm arası öyleydi ama![]()
2019 da yeni bölüm yorumun gelirOrda biraz arayı açmıştım ama sonra 2 günde 7 bölüm izledim şimdi tekrar ara verdim![]()
![]()
Yok ya yakında başlarım tekrar o zaman da bitiririm herhalde fazla uzatmıyım2019 da yeni bölüm yorumun gelir![]()
![]()
![]()
Kaç aydır izliyorsunYok ya yakında başlarım tekrar o zaman da bitiririm herhalde fazla uzatmıyım![]()
![]()
Biz onu bitirip bir dizi daha bitirdik şimdi yeniye başlıyoruz onuda sen Soygunu bitirene kadar bitiririzOcağın sonunda başlamıştım galiba![]()
![]()
İzlemediğiniz dizi kalmayacak bu gidişleBiz onu bitirip bir dizi daha bitirdik şimdi yeniye başlıyoruz onuda sen Soygunu bitirene kadar bitiririz![]()
![]()
![]()
Düşünceli tavırların için sağ ol ama ben zaten zirvedeyim.))Belki bu da ufak tek planlarımdandır😛 böyle espiriler yaparak @DarkLegenD i yukseltirim
Asla..... Never...
Beni niye bu kadar eziyorsun?))Iyyyy @Forumdash bu espirini @DarkLegenD görmesin kendini uzman komedyen ilan eder senin yanında öyle kalıyorda![]()
![]()
@eskici
Hahaha Aaa bu işler kolay değil cnm en dipten başlayıp basamak basamak çıkacaksınDüşünceli tavırların için sağ ol ama ben zaten zirvedeyim.))
Beni niye bu kadar eziyorsun?))
Avatarından dolayı seni ciddiye alamıyorum, değiştir öyle tartışalım.))Hahaha Aaa bu işler kolay değil cnm en dipten başlayıp basamak basamak çıkacaksınEn dibi @Forumdash dı işte şimdi basamakları 3-4 er çıkabilirsin
![]()
![]()
@eskici