Bu sefer sen geç geldin suç sende yani![]()
![]()
Aaa evet ama oda ben geç geleceğim zaman erken geliyor bir uğursuzluk var üstümüzdeKıyamam çok mu özledin aşkısı![]()
@Harunnn60 Sorduruyor soruyu sana yemeyiz @kerem bey
Bu sefer sen geç geldin suç sende yani![]()
![]()
Aaa evet ama oda ben geç geleceğim zaman erken geliyor bir uğursuzluk var üstümüzdeKıyamam çok mu özledin aşkısı![]()
Geliş saatlerinizi bir düzene oturtmanız lazım o zamanAaa evet ama oda ben geç geleceğim zaman erken geliyor bir uğursuzluk var üstümüzde
![]()
![]()
@Harunnn60 Sorduruyor soruyu sana yemeyiz @kerem bey![]()
![]()
![]()
Tek onda değil ikimizde de var bir düzensizlikGeliş saatlerinizi bir düzene oturtmanız lazım o zaman![]()
![]()
Aaa evet ama oda ben geç geleceğim zaman erken geliyor bir uğursuzluk var üstümüzde
![]()
![]()
@Harunnn60 Sorduruyor soruyu sana yemeyiz @kerem bey![]()
![]()
![]()
İkiniz birlikte konuşup ayarlayacaksınız işteTek onda değil ikimizde de var bir düzensizlikAma onda daha fazla tabi
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 niye bana sordurtsun @Çiğdem- hanım
Birkere @Harunnn60, @destere gibi gizli kapaklı işler çevirmez o direkt yüze konuşur.. Arkadaşlarınızı iyi tanıyorsunuzdur diyordum @Çiğdem- Hanım![]()
Bir ara @destere ile hep aynı saatlerde geliyorduk @Harunnn60 şüpheleniyordu başka yede bulusup geliyorsunuz diyeİkiniz birlikte konuşup ayarlayacaksınız işte![]()
![]()
Bir ara @destere ile hep aynı saatlerde geliyorduk @Harunnn60 şüpheleniyordu başka yede bulusup geliyorsunuz diyeAslında o şüpheleri yok etmek için o gidince geliyorum
![]()
![]()
![]()
Senin de bir dediğin diğerini tutmuyor ayollBir ara @destere ile hep aynı saatlerde geliyorduk @Harunnn60 şüpheleniyordu başka yede bulusup geliyorsunuz diyeAslında o şüpheleri yok etmek için o gidince geliyorum
![]()
![]()
![]()
Şımartma şunu@Harunnn60
Oğlan yoldan çıkmak istiyor zaten. Neymiş, oda milli olmak istiyormuşmuşSana boynuzu takmayı düşünmüş çoktan
Haline yan sen
Sen modern eskici gibi birşeyin
Hiç eskici gibi bir halin yok aslında
Kıskandın mı @Harunnn60 'u![]()
@Forumdash kıskandı bencede @Harunnn60 ıYine muhteşemsin her zaman ki gibi
![]()
Yok ben twitter aktif kullanmıyorum arada Emre etiketleyince bildirim geliyor.İstangram'cıyım ben.
![]()
Birazda biz şımaralım
Bak övüyor millet beni ama sen bıraktın beni 2 günde![]()
Ne qısqanacamOğlan yoldan çıkmak istiyor zaten. Neymiş, oda milli olmak istiyormuşmuşSana boynuzu takmayı düşünmüş çoktan
Haline yan sen
Sen modern eskici gibi birşeyin
Hiç eskici gibi bir halin yok aslında
Kıskandın mı @Harunnn60 'u![]()
Biliyordum zaten. Eskiden de kullanmazdınYine muhteşemsin her zaman ki gibi
![]()
Yok ben twitter aktif kullanmıyorum arada Emre etiketleyince bildirim geliyor.İstangram'cıyım ben.
![]()
Birazda biz şımaralım
Bak övüyor millet beni ama sen bıraktın beni 2 günde![]()
Hahah ciddi olmadığım için Öyle gelen cevaplara göre gelişine yön veriyoruz cnmSenin de bir dediğin diğerini tutmuyor ayoll![]()
![]()
İşime ne gelirse onu söylerim diyorsun yaniHahah ciddi olmadığım için Öyle gelen cevaplara göre gelişine yön veriyoruz cnm
![]()
![]()
![]()
İşime ne gelirse onu söylerim diyorsun yani![]()
![]()
Hhaha Aaa evet goy goy un bitmemesi açısından gelen cevaplara göre ayarlıyoruz sohbetimiz şen tutulsun yeterNe qısqanacam@Çiğdem- hep o şımartma der
bizi kızkanıyor
Harunnn60 nın 2 çift lafım var
![]()
Biliyordum zaten. Eskiden de kullanmazdın![]()
Bak şimdi mantıklı bir cevap verdin işte bir anlamı oldu yaniHhaha Aaa evet goy goy un bitmemesi açısından gelen cevaplara göre ayarlıyoruz sohbetimiz şen tutulsun yeter![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 ı üzmeBeni savunmuyor diyordu görür umarım hatta sende biraz şevkat göster Forumdash
@kerem
@Harunnn60
YerimdarHhaha Aaa evet goy goy un bitmemesi açısından gelen cevaplara göre ayarlıyoruz sohbetimiz şen tutulsun yeter![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 ı üzmeBeni savunmuyor diyordu görür umarım hatta sende biraz şevkat göster Forumdash
@kerem
@Harunnn60
Bak şimdi mantıklı bir cevap verdin işte bir anlamı oldu yani![]()
![]()
Iyyyy @Forumdash bu espirini @DarkLegenD görmesin kendini uzman komedyen ilan eder senin yanında öyle kalıyordaYerimdarŞevkat filan gösteremem
![]()
YerimdarŞevkat filan gösteremem
![]()
Sen de mi başladın espri yapmaya ayollIyyyy @Forumdash bu espirini @DarkLegenD görmesin kendini uzman komedyen ilan eder senin yanında öyle kalıyorda![]()
![]()
@eskici
Belki bu da ufak tek planlarımdandır😛 böyle espiriler yaparak @DarkLegenD i yukseltirimIyyyy @Forumdash bu espirini @DarkLegenD görmesin kendini uzman komedyen ilan eder senin yanında öyle kalıyorda![]()
![]()
@eskici
Asla..... Never...Sen de mi başladın espri yapmaya ayoll![]()
![]()
Yukarda yaptığın ne o zamanBelki bu da ufak tek planlarımdandır😛 böyle espiriler yaparak @DarkLegenD i yukseltirim
Asla..... Never...
Belki bu da ufak tek planlarımdandır😛 böyle espiriler yaparak @DarkLegenD i yukseltirim
Asla..... Never...
@eskici Anlar espiri işinden @Forumdash a başlamadan bırak deSen de mi başladın espri yapmaya ayoll![]()
![]()